To je to što me zanima!

Velik igrač, loš otac: Iverson je mučio i zanemarivao djecu...

Ne zna odgajati djecu, ne pokazuje zanimanje za njih te je bio prepreka u njihovom duhovnom i emocionalnom razvoju, rekao je sud, koji je oduzeo Iversonu skrbništvo
Vidi originalni članak

Allen Iverson svojedobno je bio jedan od najboljih košarkaša u NBA-u, no čini se kako je dotaknuo dno. Bivši playmaker Philadephije 76ersa pokušava se vratiti u najjaču ligu svijeta, no trenutačno bi se trebao pobrinuti za neke bitnije stvari u životu - vlastitu obitelj.

Američki košarkaš ne može se pohvaliti da je bio dobar otac o čemu govori i odluka suda u Atlanti, koji mu je nakon razvoda od supruge Tawanne poslije 11 godina braka, oduzeo skrbništvo nad petero djece. Iverson je zanemarivao i mučio svoju djecu, a sud je obrazložio razloge odluke.

- Ne zna odgajati djecu, ne pokazuje zanimanje za njih te je bio prepreka u njihovom duhovnom i emocionalnom razvoju. Ostavljao je djecu bez nadzora. Ostavljao je kćeri same u sobi sa muškarcima nepoznatim njihovoj majci.

Sud je dopustio Iversonu, koji ima problema s alkoholom, da vidi djecu samo pod uvjetima po kojima ne smije konzumirati alkohol u sljedećih 18 mjeseci te ne smije piti alkohol 24 sata prije susreta s djecom sve dok ona ne navrše 18 godina. Također mora ići psihijatru i na sastanke anonimnih alkoholičara.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Legenda17 05.02.2013.

    C'mon man, we're talkin' 'bout practice!

  • ak1990 05.02.2013.

    mozak cuda radi

  • to ja 05.02.2013.

    Bog dao talent, a uzeo pamet

Komentiraj...
Vidi sve komentare