To je to što me zanima!

Velik je i izvan parketa: Dončić platio liječenje malom dječaku

Kada su njegovi roditelji dobili račun, Slovenci su odmah krenuli u akciju prikupljanja, ne da su premašili, nego su došli do gotovo 4 milijuna dolara. U svemu je svoj novčani obol dao i Dončić
Vidi originalni članak

Iako mu je tek 20, Luka Dončić iz večeri u večer ruši i postavlja rekorde na NBA parketima. Sada valjda i Amerikanci konačno znaju kolika je njegova košarkaška genijalnost i veličina na parketu, a u Staples Centeru upoznali su i njegovu izvan parketa.

NBA NEDJELJA Prvaci razbili Bogdanovića i društvo, Dončić dobio Jamesa

Dallas je u nedjelju gostovao kod LA Lakersa, a Dončić je na toj utakmici upoznao malenog dječaka Krisa Zudiča koji boluje od spinalne mišićne atrofije.

Mlada zvijezda Mavericksa uključila se u akciju prikupljanja novca za liječenje 22-mjesečnog Krisa koje košta više od dva milijuna dolara. Kada su njegovi roditelji dobili račun, Slovenci su odmah krenuli u akciju prikupljanja, ne da su premašili, nego su došli do gotovo 4 milijuna.

POBJEDA CLIPPERSA Zubac i Clippersi nakratko su ugasili čaroliju Luke Dončića

U svemu je svoj novčani obol dao i Dončić, ali i slovenski odbojkaši kako bi mališan u LA-u mogao krenuti na najskuplju genetsku terapiju na svijetu, tzv. Zolgensmu.

- Luka ga je htio upoznati. On je tako emotivan kada su djeca u pitanju - rekla je Dončićeva majka Mirjam Poterbin.

Kris, nažalost, nije mogao gledati okršaj LeBrona i Dončića, ali bit će, nadamo se, još prilika. Ova terapija u velikoj većini prođe uspješno.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • 02.12.2019.

    odličan je igra kao pete maravich dodaje ,šutira ,,dončić mvp

  • Idemo prema boljem 02.12.2019.

    Volim naše hrvatske košarkaše u NBA ali Dončić je ipak genije i oni koji ga ovdje ponižavaju nemaju pojma o košarci .... da ne napišem nešto zločestije.

  • Blue Star 02.12.2019.

    Obzirom na rastavljene roditelje koji ne žive zajedno a igra za SLO čudim se da nije uzeo mamino prezime

Komentiraj...
Vidi sve komentare