To je to što me zanima!

Velika fešta Cristiana Ronalda: Dragi tata, sretan rođendan...

Uz malog i velikog Cristiana, glavnu riječ na zabavi vodio je poznati mađioničar Dynamo, Englez koji se s CR-om sprijateljio dok je Ronaldo bio igrač Manchestera
Vidi originalni članak

Gotovo svi suigači, među njima i naš Luka Modrić, bili su na 29. rođendanu Cristiana Ronalda. Tati je prvi čestitao njegov sin, kojeg je ponosni otac nazvao - Cristiano Ronaldo.

Budući da je suspendiran na tri utakmice, od kojih je prvu propustio u subotu, Ronaldo je imao dovoljno vremena da se pozabavi organizacijom rođendanske proslave. Uz malog i velikog Cristiana Ronalda, glavnu riječ na zabavi vodio je poznati mađioničar Dynamo, Englez koji se s najboljim svjetskim nogometašem sprijateljio dok je Ronaldo bio igrač Manchester Uniteda.

“Hvala ti, majstore, bio si fantastičan”, napisao je Ronaldo na Dynamovu Twitteru.

U njegovim trikovima posebno je uživao 3,5-godišnji Ronaldov sinčić, kojeg nogometaš sve češće vodi na javna okupljanja. Maleni Cristiano prvi mu je čestitao i nakon što je osvojio Zlatnu loptu. Kad je dječak došao na pozornicu, odjeven u smoking, Ronaldo se “rastopio” i - rasplakao.

I na očevu rođendanu Ronaldov sin je bio u vrlo elegantnom izdanju. Tati je, čini se, stalo do toga da mu i nasljednik bude modno osviješten...

Idi na 24sata

Komentari 35

  • Dakox 12.02.2014.

    Koliko moras biti zaljubljen sam u sebe ili poremecen da das sinu isto ime kao i sebi, ovaj je strvarno samodopadan.

  • wargods_1 12.02.2014.

    sve mi to plaćamo

  • reflex 12.02.2014.

    auuu brate pogledaj kokosa u ove povise glave od ovog malog

Komentiraj...
Vidi sve komentare