To je to što me zanima!

Velika gesta Bojana: Poslao je opremu nogometašima Neuma

Bojan od davnih dana dolazi na odmor u Neum, nastupao je i za tamošnji vaterpolski klub, a sad se prisjetio nogometaša iz toga grada koji se natječe u trećem rangu Bosne i Hercegovine
Vidi originalni članak

Najbolji hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović (30) prisjetio se ljudi u Neumu, jedinome bosanskohercegovačkom gradu na jadranskoj obali, u kojem ljetuje od malih nogu i gdje je kao dječak trenirao vaterpolo.

Igrač Utah Jazza poslao je donaciju Hrvatskome nogometnom klubu Neum, članu Druge lige Federacije BiH - Jug (treći rang nogometa u Bosni i Hercegovini). Radi se o dvije garniture dresova i 12 originalnih lopti marke Adidas.

U ime upravnog odbora i igrača klub iz grada u kojem Bojan ima puno prijatelja i rodbine zahvalio je našem reprezentativcu na Facebooku. Sjajna gesta velikog Babe.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • lesijaka 03.09.2019.

    Dali može biti "srpski fudbalski klub"u Hrvatskoj ligi.

  • silaaa 03.09.2019.

    Gospodin covjek. Nikad mu slava nije udarila u glavu, nikad nije odbio igrati za HR i vec duzi niz godina daleko nas najbolji igrac

  • ACM_1899 03.09.2019.

    Žao mi je što nismo na Svjetskom prvenstvu samo zato što Babu nećemo gledati kako ubija. Pa čovjek bez iznimke svaku utakmicu zabije 20+ poena kad igra za Hrvatsku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare