To je to što me zanima!

Velika razmjena: Iz Bostona u Netse Garnett, Pierce i Terry

Pridruže li se Garnett i Pierce Williamsu, Johnsonu i Lopezu, Netsi bi postali jedna od najboljih momčadi u ligi pod vodstvom trenera Jasona Kidda, piše ESPN
Vidi originalni članak

Ako je vjerovati pisanju američkog ESPN-a na pomolu je velika razmjena igrača na relaciji Boston Celtics - Brooklyn Nets.

U smjeru njujorškog kvarta trebao bi otići trojac Kevin Garnett, Paul Pierce i Jason Terry, a u suprotnom pravcu stižu Netsovi Keith Bogans, Reggie Evans, Chris Humphries, Tonrike Sengelia i Gerald Wallace.

Uz to, Boston bi trebao dobiti tri 'picka' prve runde NBA 'drafta' 2014., 2016. i 2018. godine.

ESPN nije ostao ravnodušan, ostvari li se ovakva razmjena...

"Pridruže li se Garnett i Pierce Deron Williamsu, Joe Johnsonu i Brooku Lopezu, Netsi bi postali jedna od najboljih momčadi u ligi pod vodstvom 'rookieja' trenera Jasona Kidda."

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Dvajst4h 28.06.2013.

    Ma gluposti, ako su to imena koja bi zajedno činila jednu od najboljih NBA momčadi iduće sezone, onda više neću ni gledat NBA. Garnettovo vrijeme je davno prošlo i frajer je bahata stara budaletina koju treba zajedno s onim idiotom mettaworldpeaceom izbacit iz lige, Pierce nije ništa preposebno ni sada niti je ikada bio, a jedino Williams tu nešto vrijedi trenutno..

  • user_239832 28.06.2013.

    I još kad se toj ekipi pridruži Bogdanović! Treba im jedan šuter s klupe kao naš Bojan!

  • martinahvar 28.06.2013.

    daj samo da skinu s trona plaćljivca

Komentiraj...
Vidi sve komentare