To je to što me zanima!

Velika razmjena u NBA-u: Čak 12 košarkaša promijenilo klub

Clint Capela zamijenit će Rocketse Hawksima, dogovoreno je u tradeu igrača u NBA ligi u kojemu su sudjelovali i Timberwolvesi i Nuggetsi. Zabija 14 poena po utakmici uz 10 skokova
Vidi originalni članak

Četiri NBA momčadi Houston Rockets, Minnesota Timberwolves, Denver Nuggets i Atlanta Hawks su u noći s utorka na srijedu odradili razmjenu čak 12 igrača, a glavna zvijezda ovog tradea je centar Rocketsa Clint Capela (25), javlja ESPN.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Clint Capela je tako razmijenjen s Atlanta Hawksima koji su iz Houstona doveli još jednog igrača - Nenea. Rocketsi su u sklopu ovog tradea dobili Roberta Covingtona i Jordana Bella iz Minnesota Timbwerwolvesa te izbor druge runde na draftu.

Minnesota Timberwolves su iz Denvera doveli Malika Beasleya, Jarreda Vanderbilta, Juancho Hernangomeza, zatim iz Atlante Evana Turnera te pravo prvog odabira na draftu od Brooklyn Netsa ove godine.

NBA NOĆ Nuggetsi zaustavili Lillarda: Hezonja zabio devet koševa

Denver Nuggets su se pojačali s Geraldom Greenom iz Houstona te s Noahom Vonlehom, Shabazzom Napierom i Keita Bates-Diopom iz Minnesote. Također su dobili i mogućnost izbora igrača u prvoj rundi drafta od Houstona.

Najveća zvijezda ovog tradea 25-godišnji Capela je propustio tri od zadnje četiri utakmice zbog ozljede, ali inače mu je prosjek po utakmici 13,9 koševa i 9,5 skokova.

Covington (29) koji je u mjesto njega prešao u Houston ima prosjek 12.8 koševa i šest skokova po utakmici.

(jt)

Idi na 24sata

Komentari 11

  • lirika akiril 05.02.2020.

    Zicer svaki drugi dan na kladi... Koji god centar protiv Rocketsa više skokova

  • 05.02.2020.

    Ma dosadno. Na istoku nema poštenog kluba. Pomalo mi je dosadno da će se sve odigrati prije velikog finala.

  • wwww 05.02.2020.

    Neki dan sam pisao da bi jedino Covingtona uzeo iz ekipe Wolvesa i Houston je dobio igrača koji je dobar na obje strane parketa a takvih je uistinu malo.Dobar deal a filozofija Houstonova trenera je divlja košarka da njemu puno ne znači igrač koji ne šutira tricu tj.sada će ih imati svu petoricu s Gordonom kao šestim igračem..

Komentiraj...
Vidi sve komentare