To je to što me zanima!

Velikan nam otima Dalića? U užem izboru je i Niko Kovač

Prema saznanjima turskih medija, Kovač dosta visoko kotira u Fenerbahčeu, no također navode da nije jedini Hrvat o kojem slavni klub razmišlja. Izbornik Zlatko Dalić također je u igri
Vidi originalni članak

Propasti Fenerbahčea ne vidi se kraj. Turski velikan zaglibio je duboko u ponoru pa se nakon 25 odigranih kola nalazi tek na šestom mjestu turske Super Lig, osam bodova iza četvrtog mjesta koje vodi u Europsku ligu i devet iza drugog koje vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Trener Ersun Yanal dobio je otkaz nakon niza loših rezultata i samo jedne pobjede u posljednjih pet utakmica među kojima je bio i velik poraz 3-1 od najvećeg rivala Galatasaraya.

Turski velikan zato je krenuo u veliku potragu za novim trenerom, a turski mediji navode da je jedan od kandidata za klupu Fenerbahčea bivši hrvatski izbornik Niko Kovač. Bivši Vatreni bez angažmana je otkako je dobio otkaz u Bayernu.

Prema saznanjima turskih medija, Kovač dosta visoko kotira u Feneru, no također navode da nije jedini Hrvat o kojem slavni klub razmišlja. Izbornik Zlatko Dalić ostvario je vrhunski rezultat s Hrvatskom osvojivši srebro na Svjetskom prvenstvu, a ugovor s HNS-om traje mu do kraja Europskog prvenstva koje kreće u lipnju.

- Pred nama je turnir u Kataru, pa Europsko prvenstvo, a onda ćemo nakon toga vidjeti kako i što dalje. Volio bih voditi Hrvatsku u Ligi nacija, ali vidjet ćemo što će vrijeme donijeti - rekao je Dalić nakon ždrijeba Lige nacija.

Koliko istine ima u svemu ostaje vidjeti, no jasno je da klub važe opcije i da su dvojica Hrvata na užem popisu. Pitanje je hoće li s ijednim uspjeti doći do dogovora.

Idi na 24sata

Komentari 65

  • Fahri Musliu Junior 08.03.2020.

    Fenerbahce slavni klub a nikad euro trofej nije osvojio?! Po čemu?

  • Faaip de Oiad 08.03.2020.

    Neka nose tog rvata i prevaranta.

  • pero83 08.03.2020.

    velikan :DDDDDDD hahahahahahahahahahahahaha, jakog li velikana

Komentiraj...
Vidi sve komentare