To je to što me zanima!

Veliki Arjen Robben zaplakao na oproštaju od Nizozemske...

Robben je u posljednjoj utakmici zabio dva gola za reprezentaciju u pobjedi protiv Švedske. Krilni napadač Bayerna zabio je 37 golova za reprezentaciju i izjednačio se s Bergkampom
Vidi originalni članak

Amsterdam Arena je ustala i zapljeskala, a majstor se oprostio sa suzama u očima. Arjen Robben rekao je zbogom reprezentaciji Nizozemske u 96. nastupu. Nije dočekao stoti jer se odlučio oprostiti nakon razočaranja i neodlaska na Svjetsko prvenstvo u Rusiju. Da se Nizozemska plasirala u Rusiju, Robben bi sigurno ostao u dresu "oranja". Ovako nije mogao podnijeti činjenicu da se njegova momčad nakon Eura nije plasirala ni na Mundijal.

Robben je u posljednjoj utakmici zabio dva gola za reprezentaciju u pobjedi protiv Švedske. Bila je to pobjeda koja Nizozemskoj nije donijela drugo mjesto. Nedostajalo im je još pet golova da bi bili drugi. Krili napadač Bayerna zabio je 37 golova za reprezentaciju i izjednačio se s velikim Dennisom Bergkampom. Ispred njih dvojice su Huntelaar, Kluivert i Van Persie, koji je s 50 golova najbolji strijelac u povijesti Nizozemske.

Za vrijeme himne je Robben zaplakao. U suzama je bio i na kraju utakmice. Za reprezentaciju je odigrao tri svjetska i tri europska prvenstva.

- Svjetska prvenstva 2010. i 2014. godine ostala su mi u najljepšem sjećanju. Tada smo bili čvrsta momčad, uživao sam u svemu - rekao je sjajni Robben.

Nizozemska je 2010. godine izgubila finale SP-a od Španjolske, a baš je Robben bio tragičar u finalu. Prije tri godine je bila treća u Brazilu.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Spasilac 13.10.2017.

    Svakakvih ima ljudi da ne nazivam pogrdnim imenima,ali svako ce reci da je bio dobar igrac

  • capricorne 11.10.2017.

    Naklon majstoru

  • mata985 11.10.2017.

    Jedan od najsebičnijih igrača uopće .

Komentiraj...
Vidi sve komentare