To je to što me zanima!

Veliki Cro Cop: Mirko spasio još jednog psa, Megy ima dom

Mirko Filipović legenda je u svakom smislu te riječi. Osim što je najbolji hrvatski MMA borac u povijesti, Cro Cop pokazuje i da je veliki čovjek svojom ljubavlju prema četveronožnim prijateljima
Vidi originalni članak

Nije tajna da Mirko Filipović obožava životinje, a posebno pse. Proslavljeni hrvatski borac na Facebooku je s obožavateljima podijelio emotivnu poruku i tako otkrio da je udomio još jednog četveronožnog prijatelja.

- Megy... Mamina ljubimica koju smo udomili iz azila u Čakovcu.ljubav i zahvalnost koju pokazuju udomljeni psi nevjerojatna je! Ne kupujte pse - udomite ih - napisao je Mirko uz fotografiju s preslatkim psićem. Njegova objava izazvala je pravu lavinu pozitivnih komentara, ali i lajkova.

Cro Cop je do sada spasio desetke pasa, neke je udomio iz azila, a neke je pronašao na ulici. Ako se ipak dogodi da ih on ne može primiti u svoj dom, onda na društvenim mrežama pokrene akciju i pronađe im najbolje udomitelje.

Veliki čovjek - u svakom smislu te riječi...

Idi na 24sata

Komentari 37

  • Hiroo_Onoda 10.11.2018.

    Mirko, da si i najveći ljudski gad (ali nisi!), zbog ljubavi prema psima sve bih ti oprostio. . . . A ljudi? Svi nakon što prestanu biti djeca imaju izbor. Nekada postanu pravedni, nekada pohlepni, nekada žrtve, a nekada mrzitelji. Na koncu uvijek zaborave da su imali izbor.

  • Roy Ban 05.11.2018.

    Više bi ga cjeni da se pobrinuo za nekog ili neku obitelj kojoj je potrebno.

  • Izabran 05.11.2018.

    Udomio više pasa od svih raznoraznih udruga zajedno...

Komentiraj...
Vidi sve komentare