To je to što me zanima!

Veliki Juventus želi hitno dovesti Danijela Pranjića

Prema navodima iznesenim u nogometnoj emisiji Controcampo, Juventus je odustao od dovođenja Talijana Fabia Grossa i to zbog Danijela Pranjića
Vidi originalni članak

Nakon što je dogovorio transfer braniča Daria Kneževića, Juventus će krenuti u lov na još jednog hrvatskog igrača. Radi se o Danijelu Pranjiću koji je trenutno član nizozemskog Heernevena. Prema navodima nogometne emisije Controcampo, Juventus je odustao od dovođenje Fabia Grossa iz Lyona, te sada u što kraćem roku želi preteći konkurenciju i angažirati Pranjića.
U emisiji se spominjao iznos od šest- sedam milijuna eura, te je naglašeno kako je vodstvo "Stare dame" spremno izdvojiti taj iznos.
Talijanski su mediji tijekom Eura posebno hvalili Pranjića, a renomirana Gazzetta dello Sport proglasila ga je igračem utakmice protiv Poljske. I ostali tamošnji mediji hvalili su bočnog igrača Hrvatske, a sukus dojmova Talijana glasio bi ovako: "Pranjić je nevjerojatno učinkovit u napadu i nesavladiv u obrani".
Očito, njegove igre nisu prošle nezapažano niti kod skautova najvećih talijanskih klubova.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • M.A.S.H 25.06.2008.

    za dvi godine cila reprezentacija u juventusu

  • nogometas05 25.06.2008.

    To je svojevrsno priznanje Pranjicu ali Juventus je sve samo ne velik klub-to je bio prije svih ovih dokazanih sranja a sad je samo jedan dobar klub-mislim da Pranjic moze naci i bolji klub od ovoga u kojem ce imati velikih problema ne odigra li tekmu 2 vrhunski jer odmah seli na dugotrajnu klupu..stoga Pranjicu oprez-Bolje idi u Ajax!

  • Barney 25.06.2008.

    Pranjicu ova vijest je odgovor svima koji su bili uvjereni da nisi dobar izbor igraca na onoj poziciji koju ti je Bilic dao da igras.....na Euru si igrao fantasticno....Juventus je odgovor svima...drzim ti fige da uspijes u karijeri jer u ovome momentu ti to jednostavno zasluzujujes.....samo dok mi imamo Bilica u reprezentaciji....daj Boze sto duze, jer ova mlada generacija napreduje iz dana u dan....samo treba nastaviti tako...doci ce s vremenom i medalja....makar i broncanog sjaja...ali doci ce....uvjeren sam u to....i to uskoro....vrlo uskoro...

Komentiraj...
Vidi sve komentare