To je to što me zanima!

Veliki obrat: V. Ćorluka ostaje Manchester Cityju

Iako je tijekom dana najavljivano da će Ćorluka već sutra preći u Tottenham, u večernjim satima potvrđeno je da ostaje u Manchester Cityju
Vidi originalni članak

Nakon razgovora s trenerom Markom Hughesom, Vedran Ćorluka odlučio je ostati član Manchester Cityja. Veliki obrat potvrđen je na internetskoj stranici kluba. Iako su dva kluba prošlog tjedna dogovorila transfer, te je Tottenhamu ostalo dogovoriti uvjete ugovora s Ćorlukom, od posla neće biti ništa.
- Jako cijenim Vedrana. On je vrhunski igrač, pred kojim je velika budućnost i zato sam izrazito zadovoljan što će i dalje biti dio našeg projekta u Manchester Cityju - rekao je Hughes, koji se jako protivio Ćorlukinom eventualnom odlasku.
- To što ostaje veliki je poticaj svima u klubu. Vedran je jedan od najvažnijih igrača i zaista se veselim što ću raditi s njim sljedećih sezona - završio je Hughes.
Ćorluka će se već sutra vratiti treninzima, te će biti dio momčadi koja će u četvrtak igrati protiv Midtjllanda u 2. pretkolu UEFA kupa.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Bepo1606 11.08.2008.

    Rijetko pametan nogometaš.Odbio manja primanja i manji transfer od onog kad je prelazio iz dinama iako je puno bolji nego lani.A s Lukom se može čut i vidit kad hoće.Imaju za kartu oboje.A i maminja je odbio kad mu je nudio ugovor na 10 godina.

  • nogometas05 11.08.2008.

    Budala..mogao je otic u jaci klub,kod prijatelja i boljeg trenera...nisi bas bistar momak!

Komentiraj...
Vidi sve komentare