To je to što me zanima!

Veliki povratak - Čudesni gaučos opet u 'sedlu’

David Nalbandian, bivši pobjednik Masters Cupa, osvojio je naslov nakon 18 mjeseci. Pobijedivši tri najbolja na svijetu: Federera, Nadala i Đokovića
Vidi originalni članak

Ne, nisam razočaran. Imao sam nekoliko dobrih pobjeda. Nije sramota izgubiti od Davida, izjavio je Roger Federer nakon sedmog poraza u sezoni, sedmog poraza od Nalbandiana.
Švicarac je opet stao “na minu”. Čudnovati gaučos opet je odlučio igrati tenis. U sezoni prepunoj frustracija, manjka inspiracija, David je reket uglavnom držao “obješen”. Više je vremena provodio navijajući za River Platu te uz svoju reli momčad Tango. Primjerice, prije samo nekoliko tjedana vozio je zabitima Argentine.
- Malo me Australija izbacila iz ritma. Tamo sam se ozlijedio i poslije se tražio - rekao je David, koji je u Madridu pobijedio tri najbolja na svijetu.
Obitelj Nalbandian armenskog je podrijetla. Već s pet godina mali David bio je “čudniji” od vršnjaka u Buenos Airesu. Dok su njegovi prijatelji igrali nogomet, on je izabrao tenis. Kao junior “mlatio” je Rogera Federera, a u prvom doticaju s travom igrao je finale na Wimbledonu. U stanju je sve osvojiti, ali i od svakoga izgubiti. Katkad nije sav u tenisu, sad očito nije to vrijeme...

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare