To je to što me zanima!

Veliki povratak GSP-a u kavez: Protiv Condita obranio pojas

George St-Pierre pobjedom se vratio u UFC. Nakon godinu i pol pauze zbog teške ozljede GSP je jednoglasnom odlukom sudaca na UFC-u 154 pobijedio Condita
Vidi originalni članak

George St-Pierre na najbolji mogući način vratio se u UFC. Na priredbi UFC 154 u Montrealu Kanađanin je nakon 25 minuta borbe jednoglasnom odlukom sudaca pobijedio Carlosa Condita i tako obranio svoj pojas u valter kategoriji.

St-Pierre zbog teške ozljede koljena u kavezu nije bio godinu i pol, ali to nije ostavilo traga na njemu i nakon odličnih pet rundi bio je bolji od Amerikanca  Condita.

GSP je već u prvoj rundi Conditu napravio porezotinu kod desnog oka, koja je kasnije američkom borcu zadavala dosta problema. Condit je u drugoj rundi na isti način vratio GSP-u.

U trećoj rundi Condit je high kickom srušio St-Pierrea, ali ipak Kanađanin se obranio. U posljednje dvije runde bila je to žestoka borba u kojoj se ipak bolje snalazio GSP a meč je Kanađanin završio s nekoliko udaraca laktom prema Amerikancu.

- Carlos mi je pružio najtežu borbu u karijeri. Nevjerojatan je borac - rekao je GSP nakon što je došao do 23. pobjede u karijeri.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • JozoŠarić 19.11.2012.

    Georges Saint Pierre najbolji UFC borac ikad i borac s najvecim srcem!!!

  • Lyoto_Machida 18.11.2012.

    nadam se da se neće GSP vs Silva desit. Georges je premalen, na dan borbe Silva sigurno ima 10 kila više od GSPa i viši je bar 10 centimetara. vidjelo se koliko je Condit veći od GSPa, a Silva je jedan od najvećih boraca u svojoj kategoriji i borio se par puta u polu teškoj i tamo nije bi ništa manji od Griffina i Bonnara koji imaju preko 100 kila na dan borbe.

  • Leftybaby 18.11.2012.

    predobra borba

Komentiraj...
Vidi sve komentare