To je to što me zanima!

Veliki preokret Dinama: Ovako su modri dobili Rijeku u derbiju

Golove su zabijali Gavranović u 42', Perić u 57' i Moro u 70' nakon što je Puljić doveo Riječane u vodstvo u 7. minuti. Dinamo je slavio u derbiju velikim preokretom
Vidi originalni članak

Dinamo je jednostavno prejak za ostatak HNL-a ove sezone. I to s drugom postavom jer već nekoliko kola momčad Nenada Bjelice izlazi s rezervama na dvoboje hrvatskog prvenstva.

Luksuz je to jer se prva momčad 'čuva' za Europu pa pričuve imaju priliku žariti i paliti domaćim prvenstvom. Situacija nije bila drugačija ni danas, Dinamo se s Rijekom obračunao s drugom postavom i - slavio s 3-1.

Golove su zabijali Gavranović u 42', Perić u 57' i Moro u 70' nakon što je Puljić doveo Riječane u vodstvo u 7. minuti. Dinamo je slavio u derbiju velikim preokretom i tako pobjegao Rijeci na velikih 17 bodova, a Osijeku na 19.

Dvanaest kola prije kraja Dinamo je već polako počeo slaviti naslov prvaka, a tko može pretpostaviti gdje mu je granica u Europskoj ligi.

>> VIDEO GOLOVA S DERBIJA S RIJEKOM POGLEDAJTE OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 44

  • Simulacija_stimulacija 11.03.2019.

    Čestitke Dinamu na čistoj i zasluženoj pobjedi. Rijeka zasad izgleda najbliže drugom mjestu. Ogroman je jaz između Dinama i ostalih.

  • ante216 10.03.2019.

    Rugamo se sa drugom postavom.

  • Tishma 10.03.2019.

    Bišćan,imao si pravio....Zakaj bi gledao Dinamo u četvrtak kad je protiv vas igrala neka "5" momčad!!!!I naravno,dala vam do znanja di vam je mjesto!!!!!I kaj je Dinamo!!!!!Budite ponizni,cestitajte pobjednicima i zahvaliti im(ovaj put drugoj momčadi) kaj pumpaju nacionalni koef....!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare