To je to što me zanima!

Veliki preokret Makarana za oproštaj iznad svih očekivanja

Makarani su do prve pobjede u nastupima u ovoj fazi Lige prvaka došli preokretom, postigavši dva gola kad je trener Tomislav Horvat odlučio riskirati igrajući s igračem više u polju umjesto vratara
Vidi originalni članak

Hrvatski prvak u futsalu makarsko Novo Vrijeme Apfel pobjedom 3-2 protiv kazahstanskog predstavnika Ajata oprostilo se od nastupa na turniru Elitnog kola Lige prvaka u ruskom Tjumenu. 

SADA NA DOMAĆINA Makarani 'popili' četiri komada: 'Sporting je ipak svijet za sebe'

Makarani su do prve pobjede u nastupima u ovoj fazi Lige prvaka došli preokretom, postigavši dva gola kad je trener Tomislav Horvat odlučio riskirati igrajući s igračem više u polju umjesto vratara.

POVIJESNI BOD Novo vrijeme senzacionalno remiziralo s bogatim Rusima!

Ajat je poveo u 2. minuti golom Agapova. Na 1-1 izjednačio je Marin Musinov, a Kazahstanci su ponovno poveli pogotkom Matheusa u 31. minuti. Za izjednačenje na 2-2 precizan je bio Slovenac Matej Fideršek u 36. minuti, a konačnih 3-2 postavio je Brazilac Pulinho u 39. minuti.

Novo Vrijeme turnir završilo s četiri boda, koliko ima i domaćin Tjumen uz utakmicu manje. Vodeći je lisabonski Sporting sa šest bodova i za plasman na Final Four dovoljan mu je bod u dvoboju s Tjumenom. Ajat je ostao na posljednjem mjestu bez ijednog boda. (dk)

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Fahri Musliu Junior 24.11.2019.

    Glup rekreativni sport nije vrijedan pažnje u medijima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare