To je to što me zanima!

Veliki transfer! Osijek prodao Roberta Mudražiju u Dansku...

Mladi hrvatski reprezentativac Robert Mudražija napustio je redove Osijeka te je potpisao za danskog prvoligaša Kopenhagen, potvrdili su Danci na službenim stranicama kluba
Vidi originalni članak

Robert Mudražija (21) potpisao je za danskog prvaka Kopenhagen!

Sada već bivši veznjak Osijeka odigrao je odličnu polusezonu i na sebe privukao interes jakih europskih klubova. Nastupio je u 15 ovosezonskih utakmica u kojima je zabio dva gola i tri asistencije, a za još bolji učinak ispriječile su mu se ozljede.

Iznos transfera nije potvrđen, ali se priča o iznosu od oko tri milijuna eura što ide u red najvećih poslova NK Osijeka u povijesti, a sve je odradio sportski direktor Osijeka Alen Petrović koji je do završetka transfera bio poslovično 'zakopčan do grla'.

Osijek je ranije ove zime izgubio još jednu važnu polugu u sredini terena, Haris Hajradinović prodan je u tursku Kasimpasu za dva i pol milijuna eura.

Robertu Mudražiji ovo neće biti prvi izlet u inozemstvo. Kao tinejdžer pristupio je Red Bull Salzburgu u kojem nije dobio pravu priliku, nastupao je tek za drugu momčad, FC Liefering.

Novoj momčadi priključit će se na pripremama u Dubaiju gdje će odraditi i liječnički pregled.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • kele2 28.01.2019.

    Napredak očit

  • branko kvadratić 28.01.2019.

    Još jedan dokaz da su tu Mađari došli samo "prati" novce,i po principu tko god proigra,brže bolje ga preprodaj.Nema tu ni "r" od rezultata,koji su u 15-tom planu.Ekipa se stvara 2-3 godine,a Osijek je po ovom principu ,preprodaj ilili otjeraj,uvijek četvrti u ovako nikad smješnijoj ligi.Da se sadašnja slaba liga raspadne na još 4 lige,Osijek bi opet u tim novim ligama bio 4-ti.,Nema tu pomaka naprijed,dok god se ne riješe najvećeg utega u zadnjih par godina,zvan zalutali trener Zekić.

  • kegla 28.01.2019.

    Baj baj osječe to je sve kikiriki

Komentiraj...
Vidi sve komentare