To je to što me zanima!

Veliki udarac za Nizozemsku: Kevin Strootman propušta SP

Strootmanu su na utakmici u Napulju popucali ligamenti koljena, a zbog ove teške ozljede, prema prvim procjenama, na travnjaku ga neće biti najmanje devet mjeseci
Vidi originalni članak

Roma je u 27. kolu Serie A izgubila kod Napolija 0-1, a osim poraza, loša vijest za navijače 'vučice' je ozljeda veznjaka Kevina Strootmana.

Strootmanu su na utakmici u Napulju 'popucali' ligamenti koljena u 12. minuti utakmice, a zbog ove teške ozljede, prema prvim procjenama, na travnjaku ga neće biti najmanje devet mjeseci.

Veliki je to udarac i za nizozemsku reprezentaciju jer će ovaj 24-godišnji veznjak propustiti Svjetsko prvenstvu u Brazilu, gdje je 'Oranje' u skupini sa Španjolskom, Čileom i Australijom.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • BLUES_1 11.03.2014.

    ja osobno znam kakva je ovo ozljeda jer se meni vec dvaput dogodila, mogu mu samo reci da nikada vise nece biti dobar ko prije ozljede,rjako rijetki se vrate s onakim igrama kao prije ozljede

  • SickFluf 11.03.2014.

    Uffff,bolje da je obje noge strgao nego ovo.

  • il_fenomeno_vero 11.03.2014.

    Gledao sam utakmicu i ne znam gdje mu je pamet bila kad je nastavio igrati? Siguran sam da si je sam za to kriv jer da je odmah izašao iz igre možda ozljeda i nebi bila tako strašna i oporavak bi manje trajao. Ovako su vjerojatno ligamenti bili načeti i nepromišljenost ga je skupo koštala.

Komentiraj...
Vidi sve komentare