To je to što me zanima!

Veliki Usain Bolt nije poželio čak niti pjenušac u svojoj sobi

Velik je uspjeh što smo ga uspjeli dovesti. Nije nam bilo lako, ali presretni smo što će ovogodišnji miting biti sigurno najveći u povijesti, rekla je direktorica Hanžeka...
Vidi originalni članak

Skroman dečko. Nije tražio ništa posebno. Nikakve šampanjce i tretmane. Zato nam čak neće biti potrebno niti dodatno osiguranje za njega, otkrila je Ivana Brkljačić, direktorica Hanžekovićeva memorijala u Zagrebu.

Karte za 61. izdanje ovog atletskog mitinga odavno su planule. Svi žele vidjeti sportaša kojeg je nedavno Sebastian Coe, jedan od najvećih atletičara u povijesti Velike Britanije i aktualni šef organizacijskog odbora Olimpijskih igara u Londonu, nazvao atletskim Muhammadom Alijem.

- Velik je uspjeh što smo ga uspjeli dovesti. Nije nam bilo lako, ali presretni smo što će ovogodišnji miting biti sigurno najveći u povijesti - kazala je bivša dvostruka svjetska juniorska prvakinja u bacanju kladiva.

Trostruki olimpijski prvak boravit će četiri dana u Hrvatskoj. Već danas imat će lagani trening, a detalji se čuvaju u strogoj tajnosti.

- Zagreb je čekao 61 godinu na dolazak najbržeg čovjeka na planetu. Ponosni smo što je staza broj četiri rezervirana samo za njega - izjavila je nedavno Ivana Brkljačić.

U utorak će u Zagrebu boraviti sedam svjetskih prvaka sa nedavno završenog Svjetskog atletskog prvenstva u južnokorejskom Daeguu. Najzanimljiviji dvoboj, osim nastupa Usaina Bolta, bit će svakako onaj između Ane Čičerove i Blanke Vlašić u skoku u vis. Splićanka je potvrdila dolazak.

- Imala sam problema s ozljedama i umorom, ali nastavit ću tradiciju dolazaka u Zagreb - izjavila je hrvatska visašica.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • privlaka 11.09.2011.

    zato i je najbolji!

  • donmodreone 11.09.2011.

    fuckas karte, pivica u ruke i na nasip

Komentiraj...
Vidi sve komentare