To je to što me zanima!

Veliki vikend Hrvata: Niko spašava svoj Portsmouth

Engleski mediji Luku Modrića su zbog asistencije proglasili ključnim čovjekom u pobjedi Spursa. Leko je zabio za remi, Pranjić dodao, Čale zabio...
Vidi originalni članak

Istina, zabio sam lijep gol i šteta što nismo zabili i treći. No moramo se pomiriti s tim da smo u teškoj situaciji i da moramo pobjeđivati želimo li ostati u ligi, kazao je Niko Kranjčar, zabivši jedan od najljepših golova ovog vikenda u Europi. Iz slobodnog udarca pogodio je mrežu WBA-a i Pompeyu donio bod. Da su “mornari” izgubili od momčadi koja je već odavno drugoligaš, situacija bi bila još i mnogo teža, ostanak još dalja opcija.
- Stojimo nešto bolje od konkurenata, ali moramo pobjeđivati. No raduje me što u zadnjim utakmicama pokazujemo karakter - dodao je Niko.
U sličnoj je poziciji i Mate Bilić. On zabija, a njegov Sporting bori se za ostanak u Španjolskoj.
- Stalno prosipamo bodove u zadnjim minutama i protiv Valencije imali smo 2-2 do 87. minute. S dva poraza u zadnja dva kola napravili smo velike korake unatrag, ali imamo dobru momčad i nadam se da ćemo ipak ostati u ligi - tvrdi Mate Bilić.
Tottenham je, pak, odavno riješio pitanje ostanka, a Luka Modrić prerasta u najboljeg igrača. Ovoga puta engleski su ga mediji proglasili ključnim igračem u pobjedi protiv West Hama, asistirao je Pavljučenku za jedini gol na utakmici.



VIKEND HRVATA:
Jerko Leko doveo je Monaco u vodstvo u gostima kod Lyona. Završilo je 2-2 i prvak je ispustio vrh ljestvice. To je Jerkov prvi gol sezone.

Srđan Lakić golom je otvorio put do pobjede Kaiserslauterna u Osnabrucku. K’lautern još ima šanse za prvu ligu.

Nesuđeni hrvatski reprezentativac Dario Cvitanić zabio je dva gola uz dvije asistencije u Ajaxovoj 7-0 pobjedi.

Reprezentativni lijevi bočni Hrvoje Čale zabio je drugi gol u pobjedi Trabzonspora, koja njegov klub drži u borbi za naslov.

Heerenveen je pobijedio Volendam 1-0, zabio je Ehlm na dodavanje Danijela Pranjića. On je u 85. minuti dobio drugi žuti karton i morao van.

Danijel Cesarec zabio je gol za grčki Asteras. To mu je osmi prvenstveni gol ove sezone, prvi u 2009. Nije zabio od prosinca.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • radman 13.04.2009.

    to su naši

Komentiraj...
Vidi sve komentare