To je to što me zanima!

Veliki vođa Sj. Koreje Kim Jong II: Ajmo svi u napad!

Nakon što je predsjednik Sj. Koreje Kim Jong Il u poluvremenu nazvao izbornika Huna i promijenio taktiku, primili su od Portugala čak sedam golova
Vidi originalni članak

Ne razumijem. Svi koji poznaju izbornika Kim Jong-huna, dobro znaju da je isključivo orijentiran na obranu, djelomično jer je i sam bio branič. Nema objašnjenja zašto je momčad u drugom dijelu krenula u potpunu ofenzivu, kaže član korejskog stožera, koji je iz razumljivih razloga inzistirao na anonimnosti.
Utakmica protiv Portugala prvi je put bila prenošena u Sjevernoj Koreji. Jedan od razloga je i hrabra igra protiv Brazila. Portugal je na poluvremenu vodio 1-0, a predsjednik Kim Jong Il je mobitelom nazvao izbornika.
- Dobio sam savjet od velikog vođe - priznao je izbornik Kim Jong-hun.
- Ako je izbornik spomenuo ime Kim Jong Ila, onda ga je ovaj zaista zvao. Ne može se, poznavajući režim u državi, samo tako izgovarati Kimovo ime. I naredio mu je potpunu ofenzivu - kaže član stožera.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • JAX 24.06.2010.

    bolje da ga je maminjo zvao

  • WebSuperman 24.06.2010.

    ako veliki vođa ovako vodi trupe onda neznam zašto ih južna koreja već jednom ne osvoji...pa ovo je prebrutalno koliki je taj vođa neznalica

  • user_47039 24.06.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare