To je to što me zanima!

Veliki zaokret: Pistorius je sve učinio kako bi spasio djevojku

Južnoafički paraolimpijac Oscar Pistorius je navodno sve učinio kako bi spasio svoju djevojku Reevu, nosio ju je niz stepenice te joj je davao umjetno disanje
Vidi originalni članak

Oscar Pistorius optužen je da je na Valentinovo ubio svoju djevojku Reevu Steenkamp, međutim u subotu su se pojavili novi dokazi koji bi mogli ići njemu u korist.

Naime, južnoafički paraolimpijac je navodno sve učinio kako bi spasio djevojku, nosio ju je niz stepenice te joj davao umjetno disanje.

Pistorius je inače u zatvoru pod posebnom prismotrom zbog 'narušenog duševnog zdravlja i sklonosti suicidu', a njegova obitelj je poručila kako će se svim sredstvima boriti kako bi dokazali Oscarovu nevinost.

Inače, u subotu navečer u Južnoj Africi počinje emitiranje reality showa u kojem je sudjelovala ubijena Reeva Steenkamp.

Idi na 24sata

Komentari 86

  • životjelijep 17.02.2013.

    Kada imaš pištolj u ruci onda se ne bojis provalnika, koji možda i nije naoružan.Mislim da su ova četiri metka čista mržnja.

  • veron 17.02.2013.

    da,baš je sve učinio.

  • soso0015 17.02.2013.

    kakav zakon prvo u tebe ispalim nekoliko metaka onda te pokusam spasiti i nikome nista sori mislio sam da je nekakav manijak pokusao ju je spasiti ali nije islo ,nikome nista .vise nije bitno tko je pucao pa ona je kriva sto nije uspjela pobjeci

Komentiraj...
Vidi sve komentare