To je to što me zanima!

Veliko pojačanje na Poljudu: Vraća se sjajni hrvatski Rus

Nakon samo jedne sezone odlučio je napustiti talijanskog doprvaka Bresciu i to na vlastiti zahtjev za raskidom ugovora. Na poljudski bazen došao u prvi put u ljeto 2021. godine pa iz Mladosti
Vidi originalni članak

Splitski Jadran ozbiljno misli ojačati momčad za sljedeću sezonu u kojoj će izravno u Ligu prvaka. Iako su iz šampionske momčadi, nakon prvog naslova prvaka Hrvatske, otišli branič Rino Burić u Jug, dok se Anđelo Šetka oprostio od vaterpola što će vjerojatno učiniti i Nikša Dobud, Jadran ne bi trebao biti slabiji, štoviše.

ANKETA Dalićevi 'vatreni', Červarovi i Rudićevi zlatni, košarkaši 90-ih: Koja je najveća Hrvatska ikada? TUCAK POZVAO 21 IGRAČA Barakude krenule s pripremama za Svjetsko prvenstvo u Japanu

Barem zasad, pojačanja su najklasnija moguća. Na Dobudovo mjesto doći će ponajbolji centar svijeta Josip Vrlić (36), dok će se na staro, na desnu stranu napada, vratiti hrvatski reprezentativac Konstantin Harkov (26).

Nakon samo jedne sezone Harkov, koji se rodio u Moskvi, odlučio je napustiti talijanskog doprvaka Bresciu i to na vlastiti zahtjev za raskidom ugovora. Harkov je na poljudski bazen došao u ljeto 2021. godine pa iz Mladosti pa, također, nakon jedne sezone otišao u Italiju.

S Harkovim i Vrlićem Jadranov prijelazni rok ne bi trebao završiti. Sada je primaran zadatak pokriti bekovsku poziciju nakon odlaska Burića.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare