To je to što me zanima!

Početak velikog prijateljstva: Slaven i Jose su 'best friends'

Sviđa mi se Bilić kao trener. Ne poznajem ga dovoljno kao osobu, no osjećam da bi mogli postati prijatelji, rekao je Mou poslije prve utakmice protiv Bilića. Danas su se vrlo srdačno pozdravili
Vidi originalni članak

Uoči utakmice West Hama i Manchester Uniteda na Olimpijskom stadionu u Londonu, susrela su se u najavi dva velika prijatelja, Slaven Bilić i Jose Mourinho.

Poznato je od ranije kako se bivši hrvatski izbornik divi trenerskom opusu karizmatičnog Portugalca, a prošle je godine Mourinho lijepo govorio o Slavenu.

- Sviđa mi se Bilić kao trener. Ne poznajem ga dovoljno kao osobu, no osjećam da bi mogli postati prijatelji - rekao je Mou poslije prve utakmice protiv Bilića.

Danas su se srdačno i prijateljski pozdravili uoči utakmice, a za vrijeme cijele utakmice imali su što za komentirati uživajući u druženju.

West Ham je poražen 0-2 golovima Mate i Ibrahimovića u drugom poluvremenu, dok su domaći ostali bez Feghoulija u prvom zbog crvenog kartona. Slavenu je ovo drugi uzastopni poraz, a Mourinho je upisao šestu uzastopnu pobjedu u Premiershipu.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • zagro 03.01.2017.

    ajde ne blebećite bezveze...kakav slaven bilić???najbolji,nerazdvojni i njveći frend s mourinhom je kruno jurčić :-))))

  • zg123456 03.01.2017.

    spavaš li mirno Krunoslav Jurčić?

  • Xyster 03.01.2017.

    Dosadnoooo

Komentiraj...
Vidi sve komentare