To je to što me zanima!

Veliko priznanje: Luka Modrić je najbolji vezni igrač u Primeri

Luka Modrić najbolji je vezni igrač Primere u prošloj sezoni. Luka je u anketi Marce dobio dvostruko više glasova od drugoplasiranog Gabija. Na 3. mjestu je Busquets
Vidi originalni članak

Čitatelji Marce odabrali su najbolje igrače Primere za sezonu 2013./2014. Veliko priznanje čitatelja najčitanijeg španjolskog dnevnika dobio je hrvatski reprezentativac Luka Modrić, koji je izabran za najboljeg igrača. 

Prvo je vodstvo španjolske nogometne lige odabralo po tri igrača na svakoj poziciji, a o najboljem su odlučili čitatelji Marce.

Reuters/PIXSELL

Modrić je slavio s čak 60,2 posto glasova, dvostruko više od Atleticovog Gabija za kojeg je bilo 30,7 posto čitatelja. Na trećem mjestu bio je Sergio Busquets iz Barcelone sa samo 9 posto glasova.

Najbolji golman Primere je Thibaud Courtois (65,7 posto glasova), na drugom i trećem mjestu su Keylor Navas s 31 posto i Caballero s 3,4 posto. Prvi branič lige je Sergio Ramos (54,1 posto), iza njega je ostao Atleticov dvojac Miranda i Filipe Luis. 

U napadačkom djelu nije bilo neizvjesnosti. Cristiano Ronaldo slavio je sa 63,5 posto glasova, Diego Costa bio je drugi (30,6 posto), a Carlos Vela treći s 5,9 posto glasova.

Raketa u nominaciji za najboljeg ofenzivnog veznjaka

Ivan Rakitić bio je među trojicom nominiranih za najboljeg ofenzivnog veznjaka lige. Na kraju je završio drugi s 33,3 posto glasova. 

Igor Kralj/PIXSELL

Prvi je bio Koke iz Atletico Madrida (47,4 posto), a treći je bio Iniesta (19,3 posto)

Najbolji igrači Primere:

  • GOLMAN: Thibaud Courtois
  • BRANIČ: Sergio Ramos
  • VEZNI: Luka Modrić
  • OFENZIVNI VEZNI: Koke
  • NAPADAČ: Cristiano Ronaldo
Idi na 24sata

Komentari 96

  • 21.10.2014.

    među najboljim veznim LaLige Modrić i Rakitić, u Italiji Kovačić, imao najbolje vezne svijeta u jednoj repki, mi moramo jednostavno više postići...

  • MateGotovac 21.10.2014.

    Smijali ste se Mati , neka ste. Najbolji hybridni vezni na svijetu. Dali vam je još smiješno?

  • boubou 21.10.2014.

    kako zadovoljiti hrvate? nikako. Da Marca realove novine, jesu, pa sto? ocito je potrebno da si iniesta odsjece nogu sjekirom i stavi na twiter uz komentar da nema on sto igrati nogomet dok je luka tu, strasno, jel dosta vise toga? BRAVO LUKA

Komentiraj...
Vidi sve komentare