To je to što me zanima!

Veliko priznanje za hrvatskog centra: Tomić je MVP veljače

Hrvatski reprezentativni centar i košarkaš Barcelone, Ante Tomić, izabran je za najkorisnijeg igrača veljače prema Euroligi. Barca je zasad neporažena u TOP 16
Vidi originalni članak

Euroliga je izabrala hrvatskog centra Antu Tomića za najkorisnijeg igrača u veljači. Tomić igra fantastično u Barceloni koja u TOP 16 ne zna za poraz (8-0). 

U posljednjoj utakmici Tomić je zabio 26 koševa na gostovanju kod Efesa. Hrvatski centar imao je šut iz igre 11-16, a Barca je slavila 89-84.

- Možda postoji dobar razlog što je Tomić MVP veljače. Njegov rođendan je bio 17. veljače. Napunio je 27 godina i pokazuje da je s godinama sve bolji - stoji na službenoj stranici Eurolige.

U izbor MVP-a ušle su tri utakmice u veljači, a u obzir se uzimao i nastup samog kluba. Barcelona je bila sjajna i bilo je logično da hrvatski centar uzme nagradu. Tomić je na utakmici protiv Armani Milana zabio 16 koševa i imao je četiri skoka. Barca je potom dobila Laboral, a Tomić je zabio 24 koša uz 9 skokova. 

Protiv Efesa Tomić je predvodio momčad do pobjede s 26 koševa i 15 skokova.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • ludak21 04.03.2014.

    Care pokazi to više za repku! Svaka čast na priznanju!

  • BrumBrum_1 03.03.2014.

    Svaka čast Ante! Trenutno si jedan od najboljih u Barci, ako ne i najbolji. Nadam se da će te i u reprezentaciji krenuti i da ćeš dokazati da zaista jesi najbolji centar u Europi.

  • strmi007 03.03.2014.

    Nema taj pojma

Komentiraj...
Vidi sve komentare