To je to što me zanima!

Veliko srce Abramoviča: Hotel prepustio medicinskom osoblju

Hotel će im biti na raspolaganju sljedeća dva mjeseca, a u slučaju potrebe to se vremensko razdoblje može produžiti. Sve troškove smještaja pokrit će vlasnik Chelseaja Roman Abramovič..
Vidi originalni članak

Engleski nogometni prvoligaš Chelsea u srijedu je medicinskom osoblju u Londonu stavio na raspolaganje Millennium hotel, koji se nalazi na njihovom stadionu Stamford Bridge. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- U vrijeme epidemije koronavirusa mnogi zdravstveni djelatnici radit će u dugim smjenama i postoji mogućnost da se neće moći vratiti svojim kućama, ili bi morali dugo putovati. Smještaj u blizini njihovih radnih mjesta pomoći će da očuvamo zdravlje liječnika i medicinskih sestara, koji su od ključnog značaja u ovim kritičnim trenucima - priopćio je Chelsea.

 Smještaj u Millennium hotelu prvenstveno je predviđen za medicinsko osoblje iz bolnica u sjeverozapadnom Londonu, ali može se proširiti i na liječnike i medicinske sestre iz drugih dijelova grada.

 Hotel će im biti na raspolaganju sljedeća dva mjeseca, a u slučaju potrebe to se vremensko razdoblje može produžiti. Sve troškove smještaja pokrit će vlasnik Chelseaja Roman Abramovič.

Korona virus zaustavio je i Premier ligu. Zaraženo je nekoliko igrača, a jedan od njih je i nogometaš Chelseaja Callum Hudson Odoi. Klub je prekinuo sve klupske aktivnosti i igrače poslao u kućne karantene. A sada je predsjednik Chelseaja odlučio pomoći onima koji brinu i o njegovim igračima, a to je vrijedno medicinsko osoblje...

Idi na 24sata

Komentari 7

  • FrenkiNino 18.03.2020.

    Prepredena reklama. I prazan hotel treba održavati. A Abramoviču treba viza da bi mogao doći u GB

  • 18.03.2020.

    Humano,svakako...a i dosad je bilo prilike za humanost bogatih ali ih se nije ticalo toliko....sad kad ni oni nisu sigurni postali humani radi svoje kože....čast iznimkama...

  • splitsko.dite.mora 18.03.2020.

    Gdje su sad svi oni koji su pred par dana govorili da to moze samo ronaldo i nitko drugi. Bravo Chelsea i Abramovic!

Komentiraj...
Vidi sve komentare