To je to što me zanima!

Veliko srce: I Dinamo i Hajduk pomažu stradalima u potresu, dinamovci posjetili i selo Pecki

Dinamo donacije prikuplja preko svoje zaklade "Nema predaje", dok su u Hajduku aktivirali udrugu "Bilo srce" koja je pokrenula akciju "Bilo srce kuca za sve vas!" Svaka čast...
Vidi originalni članak

Dinamo i Hajduk također su se, poput brojnih sportskih klubova i sportaša, uključili u pomoć stradalima koje je zahvatio strašan potres u Petrinji. Dva naša najveća nogometna kluba su, svaki na svoj način, u mislima sa stradalima, a uskoro će i Dinamo i Hajduk financijski pomoći ljudima s tih područja.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jedan dio Dinamove delegacije (Zoran Mamić, Bruno Petković, Lovro Majer, Marko Tolić, Renato Josipović...) u četvrtak se zaputio u teško oštećeno selo Pecki, 14 kilometara udaljeno od Petrinje, tamo odradili "izvidnicu", odnijeli osnovnu pomoć stanovnicima tog sela. A s njima je bio i doktor Ivica Smodek koji je inače iz Petrinje.

Dinamo je već, putem svoje Zaklade "Nema predaje", pokrenuo akciju za skupljanje donacija kako bi se što kvalitetnije i uspješnije pomoglo područjima pogođenima potresom. Kako saznajemo, u tu su se akciju uključili brojni navijači Dinama iz cijeloga svijeta, uplate stižu redovito, a sredstva će biti usmjerena u nekoliko donacija u drugoj polovini siječnja.

Zagrepčani žele direktnim putem pomoći nekom selu, uljepšati im dane kada prođe "prvi val" pomoći koja sada prema tom dijelu Hrvatske stiže sa svih krajeva Lijepe naše. 

Slična je situacija i u Splitu. Hajduk prikuplja brojne donacije preko svoje udruge "Bilo srce", a tu je i pokrenuta akcija "Bilo srce kuca za sve vas!". Splićani i dalje primaju brojne uplate, a onda će se i Hajduk javno oglasiti, pa sredinom ili krajem siječnja direktno pomoći stradalima iz tog, potresom pogođenog, dijela Hrvatske.

POGLEDAJTE VIDEO: Banovina, uz vas smo!

Idi na 24sata

Komentari 10

  • StjepanValjak 01.01.2021.

    Prikupljaju tuđu lovu ali svoju ne daju kao po župama i Caritasu

  • 01.01.2021.

    5 ica iz čudenja,šta Dinamo šta Hajduk,kakvi J. navijači.

  • Mthesecond 01.01.2021.

    Meni je fora kad se ljudi iscudjavaju kad vide navijace Dinama i Hajduka zajedno u ovakvim situacijama,da djeluju zajedno,da stranu jedni uz druge,ono idu fotke ko Izraelac I Palestinac kad stanu jedan uz drugog,ko da vidis tako neke slike 😄😄 Ko da je nemoguce to za dozivjeti,ko da je svjetsko cudo :))) A sto bi trebali u ovoj situaciji? Ganjati se tamo po Petrinji I Sisku s sipkama I palicama,bacati kamenice jedni na druge,ulicne borbe da se vode 😄 Pa normalna stvar da ce se unormaliti svi skupa u ovakvoj situaciji :))) Nije ovo trka za loptom,ovo je borba za ljude I mozak se tu pronadju. Tako da se ne treba iscudjavati tim fotkama,druzenjima,normalnom odnosu,ponasanju..

Komentiraj...
Vidi sve komentare