To je to što me zanima!

Veliko srce lijepe 'mafia-girl': Julia prodaje kombinezone

Seksi Amerikanka sama sebe naziva 'mafia-girl', no usput je pokazala i da ima veliko srce, organiziravši humanitarnu aukciju prodaje skijaških kombinezona na internetu...
Vidi originalni članak

Amerikanka Julia Mancuso (26) ponudila je na intenetskoj aukcijskoj stranici eBay svoje skijaške kombinezone sa startnim brojevima, a novčana sredstva od prodaje donirat će u humanitarne svrhe.

Prije nekoliko dana na Svjetskom prvenstvu u njemačkom Garmischu osvojila je srebrnu medalju u superveleslalomu. Na OI u Torinu 2006. osvojila je zlato u veleslalomu, a u Vancuveru prošle godine osvojila je srebro u super-kombinaciji i spustu. 

Djevojka iz Kalifornije ima vlastitu kolekciju donjeg rublja, a fotografirala se na plaži u bikiniju za sponzore. 

Obitelj Julie Mancuso inače je talijanskog podrijetla, a hvalila se i da je njen pradjed bio dio organizacije koja je radila za Al Caponea. Za sebe tvrdi da je "mafia-girl". Između ostalog njen je otac, dok je bila mala, pet godina proveo u zatvoru zbog krijumčarenja marihuane u vrijednosti gotovo 90 tisuća dolara.

Ipak, jedna je od najseksi skijašica svijeta, ovom je aukcijom pokazala da ima veliko srce. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Prva Proleterska_1 20.02.2011.

    Koja ste vi primitivana , zaostala i podmukla ekipa na 24 sata čovek nema rjeći ! Umjesto da morate staviti sliku Svetske prvakinje vi se pravite ludim i davate sliku , koje ste mogli objaviti i 10 dana posle. Ne sve u svojoj pokvarenosti samo , da ne trebate objaviti slike TINE MAZE nove svjetske prvakoinje u veleslalomu i podprvakinje u kombinaciji. Jeste trutovi da jeste . PFUJJJ 1

  • Noon 17.02.2011.

    Slatka!Svaka čast!

  • bogy_os 17.02.2011.

    peder ti dao minus ,,, :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare