To je to što me zanima!

Veliko srce srpske tenisačice: Novac od nagrade dala bolnici

Liječnici su svakodnevno posvećeni spašavanju života mnoge djece u toj bolnici i nadam se da će im moj doprinos pomoći, rekla je Olga Danilović (17), koja je ček od 1000 dolara proslijedila beogradskog bolnici
Vidi originalni članak

Svjetska teniska federacija (ITF) svake godine nagrađuje tenisačice i tenisače za požrtvovnost i rezultate u FED Cupu i Davis Cupu.

Nagradu kod tenisačica dobila je 17-godišnja Srpkinja Olga Danilović, kći bivšeg srpskog košarkaša Predraga Danilovića.

Olga je dosad osvojila tri ITF titule, igrala je četvrtfinale juniorskog US Opena, a ove godine prvi je put ušla u TOP 300, trenutno je 261. igračica svijeta.

- Čast mi je što me ITF izabrao za ovu nagradu. Privilegija je imati šansu predstavljati svoju zemlju i boriti se za svoju zastavu. Tako sam se osjećala kao juniorka kad sam igrala za Srbiju, tako se osjećam i kad nastupam za seniorke - rekla je Olga Danilović, koja je u veljači debitirala za Srbiju u FED Cupu.

Talentirana Olga imala je tri pobjede u singlu za Srbiju, uključujući onu protiv tada 15. tenisačice svijeta Latvijke Anastasije Sevastove.

ITF joj je dao nagradu 'Hrabro srce', a ona uključuje i ček na 1000 dolara.

- Novac ću donirati dječjoj bolnici Tiršova u Beogradu. Liječnici su svakodnevno posvećeni spašavanju života mnoge djece u toj bolnici i nadam se da će im moj doprinos pomoći - rekla je mlada tenisačica.

Što dodati ovome osim, bravo, Olga!

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Pao i ustao. 30.03.2018.

    Ovo je promocija i nista vise,kako da ju zapaze nego ovim cinom,kad bude zaradila vecu lovu vidjet cemo koliko ce od toga dati u humanitarne svrhe...sve je prevara pa i ovo.

  • 30.03.2018.

    bravo

  • Orahova1 30.03.2018.

    I nas Luka je dodijelio mamicevoj dobrotvornoj organizaciji 5M eura, lijepo to od njega svaka mu čast.

Komentiraj...
Vidi sve komentare