To je to što me zanima!

Velimir Perasović objavio širi popis igrača za Eurobasket...

POLOVICA ĆE OTPASTI Na popisu je 24 igrača, a 12 će ih otpasti. Perasović će na Eurobasket (5.- 20. rujna) povesti 12 igrača. Hrvatska u skupini igra u Zagrebu
Vidi originalni članak

Izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije Velimir Perasović objavio je prošireni popis kandidata za pripreme za Eurobasket. Na popisu je 24 igrača, a 12 će ih ostati za Europsko prvenstvo koje će se igrati i u Hrvatskoj. 

Naša reprezentacija je u skupini C. Utakmice će igrati u Areni Zagreb, a protivnici su Slovenija, Grčka, Makedonija, Nizozemska i Gruzija. Četiri reprezentacije idu u nokaut fazu, koja će se igrati u francuskom Lilleu.

Eurobasket (5.- 20. rujna) prvi put u povijesti zajednički organiziraju četiri države, Francuska, Njemačka, Latvija i Hrvatska. 

Popis kandidata:

  • Toni Katić, Oliver Lafayette, Rok Stipčević, Roko Leni Ukić, Luka Babić, Bojan Bogdanović, Mario Hezonja, Fran Pilepić, Ivan Ramljak, Marko Ramljak, Damjan Rudež, Krunoslav Simon, Ivan Siriščević, Zoran Vrkić, Marko Arapović, Miro Bilan, Ivan Buva, Leon Radošević, Josip Sobin, Željko Šakić, Dario Šarić, Ante Tomić, Tomislav Zubčić, Luka Žorić
Idi na 24sata

Komentari 12

  • Bagy_1 02.07.2015.

    samo da lafayette ne igra...

  • Scouser 02.07.2015.

    Već se riješio Perića koji je i Italiji igrao bolje od pola igrača koji su u reprezentaciji, a pozove igrača iz Šibenika. Izgleda da ni s Perasovićem neće biti ništa bolje. Od igrača koje nije pozvao na kraju može se složiti solidna ekipa.

  • silaaa 01.07.2015.

    pa dokad ce se zvati panjina žorić

Komentiraj...
Vidi sve komentare