To je to što me zanima!

Velimir Perasović priključio Marka Tomasa reprezentaciji

Nakon razgovora s izbornikom Velimirom Perasovićem odlučeno je da če se u pripremama reprezentacije za Europsko prvenstvo priključiti Marko Tomas
Vidi originalni članak

Ozljeda Marka Tomasa je stvar prošlosti i Marko već neko vrijeme radi s jednim od kondicijskih trenera reprezentacije te će se uskoro priključiti nacionalnoj vrsti, otkrio je izbornik košarkaške reprezentacija Velimir Perasović.

Iako ga je izbornik od prvog dana želio u reprezentaciji, ipak ga je izostavio s prvotnog popisa. No Marko je zaliječio silne ozljede koje su ga mučile posljednjih godina i pripremao se s jednim od kondicijskih trenera rešprezentacije. Nakon razgovora s izbornikom odlučeno je da se priključi pripremama reprezentacije za Eurobasket i Marko bi, bude li zdrav, mogao biti naša velika snaga.

S Perasovićem je Tomas surađivao u Ciboni u sezoni 2019/10. i izbornik jako dobro zna što od njega može očekivati. Reprezentacija je trenutačno na pripremama u Svetom Martinu, a od 26. srpnja sele u Slavonski Brod gdje će četiri dana kasnije igrati prvu prijateljsku utakmicu s Novim Zelandom.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • škot 25.07.2015.

    U sezoni 2019/10? Zbilja? Dajte malo pripazite na te tipfelere

  • DoridDragović 24.07.2015.

    zbog cega?? nije on vise onaj od prije i zbogom,tako su i Pletikosi se trebali zahvalit i pustit Subu da brani

Komentiraj...
Vidi sve komentare