To je to što me zanima!

Velimir Zajec: Slovenci su očigledno sudbina 'modrih'

Dobro je što smo igrali prijateljsku utakmicu protiv Kopra, upoznali smo ih i zbog te pobjede smo u psihološkoj prednosti, rekao je Dinamov trener
Vidi originalni članak

Prva utakmica je najvažnija. Vidjelo se to i sad na Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici. Zato je dobro što prvu utakmicu igramo u Zagrebu, rekao je Velimir Zajec.
Dinamo će u drugom pretkolu Lige prvaka igrati protiv slovenskog prvaka Kopra. Prvu utakmicu igrat će u Zagrebu 13. srpnja, a uzvrat 20. ili 21. srpnja, i to u Gorici, zbog obnavljanja stadiona u Kopru. 'Modri' su prije nekoliko dana u prijateljskoj utakmici Chagovim golom pobijedili slovenskog prvaka 1-0.
- Mogli smo i bolje proći u ždrijebu, ali to je sudbina koja se često ponavlja, odnosno da igramo protiv slovenskih predstavnika.
Trener smatra prednošću to što je Dinamo nedavno odigrao utakmicu protiv Kopra.
- Upoznali smo ih, a dobro je to za nas i s psihološke strane jer smo ih pobijedili.
Koper je slovensko prvenstvo osvojio s 11 bodova više od Maribora. Momčad predvode Miran Pavlin i Amir Karič, a za Koper igra i bivši dinamovac Kristijan Polovanec.
- Dobro radimo i treniramo, najvažnije je da do prve utakmice budemo fizički i psihički u optimalnom stanju - kaže Zajec.

KARAĐOLE: ŽDRIJEB NAM JE DOBAR, TKO ZNA KAD ĆEMO OPET IGRATI NA MALTI
Golman Cibalije Marijan Antolović karijeru će nastaviti u poljskoj Legiji. Vinkovčani će tako bitno oslabljeni biti već u drugom pretkolu Europske lige. Cibalia će igrati protiv sjevernoirskog Cliftonvillea, a prvu utakmicu igrat će 15. srpnja u Vinkovcima.
Šibenčani nastup u Europskoj ligi počinju već od prvoga kola. U Dugopolju će 1. srpnja dočekati malteške Sliema Wandererse.
- Drago nam je zbog ždrijeba, pa tko zna kad ćemo opet igrati na Malti - rekao je direktor Šibenika Marko Karađole.
U drugom pretkolu čeka ih Anorthosis, koji je lani igrao u Ligi prvaka, ili ciparska Bana.
- Smiješno je govoriti da možemo izbaciti Anorthosis - procijenio je Karađole.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • rodbina 22.06.2010.

    ma nema tu sada hajduk-dinamo.kada je europa postoji samo hrvatski klubovi-europa.

  • user_44083 22.06.2010.

    Neznam ništa,al sam siguran da ce Zeko letiti sa klupe ako izgubi od slovenaca,ako ne zbog igre onda zbog ponosa...Navijam za Hajduk ali bih bih bio presretan da da ih Dinamo nabije 5-6 razlike..

  • absinthium1988 22.06.2010.

    Uvijek zbunjen, uvijek smeten...:D

Komentiraj...
Vidi sve komentare