To je to što me zanima!

Veljko Mršić otkrio: Rekao sam Jacksonu da preuzme momčad

PUN POGODAK Pierre Jackson pokazuje se kao pojačanje, za razliku od trojice odstranjenih. On je stigao prošlog tjedna, u Skoplju je pokazao više nego navedena trojica od početka sezone
Vidi originalni članak

Ako je suditi prema jednoj utakmici, šok-terapija Veljka Mršića opet je uspjela. Nakon dva šokantna domaća poraza prošlog tjedna i odstranjivanja trojice igrača iz momčadi, Cedevita je u Skoplju došla do prve pobjede u Eurokupu.

- Nije to ni blizu onoj lanjskoj situaciji sa Zubčićem, onda se radilo o samo jednom igraču, a da nismo onako glupo izgubili od Krke, do ovoga vjerojatno ne bi došlo, nego bismo radili na rješavanju problema - objasnio je Mršić. Ipak, Hopson, Stockton i Dukan mogu potražiti nove sredine.

- Sve su to vrhunski momci, nisam imao nikakvih zamjerki na njihov rad. Mogu ostati u našoj drugoj momčadi, ali nadam se da će pronaći mjesto na kojem će moći igrati na višoj razini.

Pierre Jackson, koji je stigao prošlog tjedna, u Skoplju je pokazao više nego navedena trojica od početka sezone.

- Vidjelo se i protiv Krke da je talentiran, ali dotad se još nije stigao adaptirati i pohvatati sve. Rekao sam mu kako želim da preuzme momčad u svoje ruke i odgovorio je jako dobro. Da nismo promašili neke zicere, mogao je imati i više asistencija, ali sviđa mi se to što može sudjelovati u svim segmentima igre, pa i skoku. Jako je brz, može kreirati za sebe i druge, a budući da od ljeta nije igrao, očekujem da se još digne fizički, trkački i šuterski - rekao je Mršić te dodao da klub prati tržište i nada se dodatnom pojačavanju.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • sven46 28.10.2016.

    #samocibona

Komentiraj...
Vidi sve komentare