To je to što me zanima!

Velški junak umalo je propustio Euro, a danas ga traže baš svi

Mogao je propustiti natjecanje nakon što je ostao bez kluba. To nije dobra startna pozicija za nekog igrača. Vjerujem da postoji ogroman interes za njega, on to zaslužuje, rekao je Coleman
Vidi originalni članak

Velški napadač Hal Robson-Kanu (27) jedan je od najvećih dobitnika francuskog Eura. Poznat po tome što je na turnir doputovao kao igrač bez kluba, zabio je povijesni gol za pobjedu Velšana protiv Slovaka u skupini.

Odmah je skrenuo pozornost na sebe, a golom Belgijcima u četvrtfinalu natjerao je cijelu nogometnu javnost da o njemu dodatno i detaljnije razmisle.

- Imam ponude iz cijelog svijeta. Imao sam neke ponude i prije Eura, bile su to dobre ponude dobrih klubova, ali ostavio sam sve na čekanju - započeo je napadač, pa nastavio:

- Moja je odluka bila napustiti Reading. Proveo sam tamo 12 godina i dao sve od sebe za klub i osjećao sam da mi je potreban novi izazov.

U prošloj je sezoni Hal odigrao 35 utakmica za bivši klub u drugom engleskom rangu i zabio pet golova. Bilo je to dovoljno da ga Chris Coleman uvrsti na popis 23 putnika za Francusku.

Prije Europskog prvenstva bio je upitan zbog ozljede, no na kraju se oporavio i spremio za samu uvertiru. Protiv Slovačke započeo je kao zamjena, da bi na kraju ušao te izazvao svojim golom veliko slavlje Velšana.

O njemu se pohvalno izražava i izbornik Coleman:

- To je luda priroda nogometa, vidite kako se sve brzo okrene. Mogao je propustiti natjecanje nakon što je ostao bez kluba. To nije dobra startna pozicija za nekog igrača. Vjerujem da postoji ogroman interes za njega, on to zaslužuje. Ali, još mu je posla preostalo ovdje - rekao je velški izbornik.

Za samog igrača nema prevelike dileme gdje želi nastaviti karijeru. Traže ga mnogi premierligaški klubovi, između svih i Leicester City.

- Ne skrivam želje oko nastavka karijere u Engleskoj. Želim da to bude Premiership i to je najbolje mjesto za mene - zaključuje junak Walesa s burze.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • gorica1 04.07.2016.

    odi u leicester

  • klokan_jack 04.07.2016.

    Poklon kladionice je koeficijent na portugal.. Svaka čast welsu ali bez igrača koji su kartonirani nemaju šanse

  • komentator__Luka 04.07.2016.

    alo pa to je samo jedan gol, ne vjerujem da će ga zbog toga tražiti veliki klubovi

Komentiraj...
Vidi sve komentare