Obavijesti

Sport

Komentari 9

Velški junak umalo je propustio Euro, a danas ga traže baš svi

Velški junak umalo je propustio Euro, a danas ga traže baš svi
1

Mogao je propustiti natjecanje nakon što je ostao bez kluba. To nije dobra startna pozicija za nekog igrača. Vjerujem da postoji ogroman interes za njega, on to zaslužuje, rekao je Coleman

VIDEO

Velški napadač Hal Robson-Kanu (27) jedan je od najvećih dobitnika francuskog Eura. Poznat po tome što je na turnir doputovao kao igrač bez kluba, zabio je povijesni gol za pobjedu Velšana protiv Slovaka u skupini.

Odmah je skrenuo pozornost na sebe, a golom Belgijcima u četvrtfinalu natjerao je cijelu nogometnu javnost da o njemu dodatno i detaljnije razmisle.

- Imam ponude iz cijelog svijeta. Imao sam neke ponude i prije Eura, bile su to dobre ponude dobrih klubova, ali ostavio sam sve na čekanju - započeo je napadač, pa nastavio:

- Moja je odluka bila napustiti Reading. Proveo sam tamo 12 godina i dao sve od sebe za klub i osjećao sam da mi je potreban novi izazov.

U prošloj je sezoni Hal odigrao 35 utakmica za bivši klub u drugom engleskom rangu i zabio pet golova. Bilo je to dovoljno da ga Chris Coleman uvrsti na popis 23 putnika za Francusku.

Prije Europskog prvenstva bio je upitan zbog ozljede, no na kraju se oporavio i spremio za samu uvertiru. Protiv Slovačke započeo je kao zamjena, da bi na kraju ušao te izazvao svojim golom veliko slavlje Velšana.

O njemu se pohvalno izražava i izbornik Coleman:

- To je luda priroda nogometa, vidite kako se sve brzo okrene. Mogao je propustiti natjecanje nakon što je ostao bez kluba. To nije dobra startna pozicija za nekog igrača. Vjerujem da postoji ogroman interes za njega, on to zaslužuje. Ali, još mu je posla preostalo ovdje - rekao je velški izbornik.

Za samog igrača nema prevelike dileme gdje želi nastaviti karijeru. Traže ga mnogi premierligaški klubovi, između svih i Leicester City.

- Ne skrivam želje oko nastavka karijere u Engleskoj. Želim da to bude Premiership i to je najbolje mjesto za mene - zaključuje junak Walesa s burze.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Payet ga pokosio: Ronaldo je u suzama morao napustiti teren
VIDEO

Payet ga pokosio: Ronaldo je u suzama morao napustiti teren

PAYET GA "POKUPIO" Cristiano Ronaldo ozbiljno je ozlijedio koljeno već u devetoj minuti pariškog finala nakon starta Dimitrija Payeta. Ponajbolji nogometaš svijeta morao je izaći iz igre

Najezda moljaca na Stade de Franceu smetala je finalistima
VIDEO

Najezda moljaca na Stade de Franceu smetala je finalistima

BJEŽI OD MENE Deschamps, Griezmann i ostali pri izlasku na teren Stade de Francea borili su se s navalom - moljaca. Lijepe se na korner-zastavice, golove, reklame...
Drama kraj hotela Francuske: Policija uništila sumnjivu torbu
IGRAČI U STRAHU

Drama kraj hotela Francuske: Policija uništila sumnjivu torbu

Nekoliko metara od hotela u kojem je smještena francuska nogometna reprezentacija ostavljena je sumnjiva torba. Francuska policija ju je raznijela, a kasnije se ispostavilo da je bila lažna uzbuna