To je to što me zanima!

Velški mediji: Talisman Bale za bod protiv tvrdoglave Hrvatske

Hrvatska je bila bolja u prvom dijelu, ali Gareth Bale poništio je gol Nikole Vlašića te je njegova momčad bila bolja u nastavku. Svjesni su velški mediji kako im je najbolji igrač Bale uz pomoć Daviesa osigurao veliki bod
Vidi originalni članak

Bilo je ovo prvi put da je Ryan Giggs poslao na teren istu jedanaestorku kao u prošloj utakmici otkad je na klupi Walesa, a Hrvatska je krenula s tri izmjene u odnosu na Mađarsku. Na kraju je 33. gol Garetha Balea u dresu reprezentacije donio bod koji bi mogao biti vrijedan na putu prema Euro 2020., napisao je Wales Online.

POGLEDAJTE VIDEO NAVIJAČA PRIJE UTAKMICE
Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hrvatska je u potpunosti dominirala u prvom poluvremenu, Nikola Vlašić je u suradnji s Brekalom i Petkovićem donio prednost Vatrenima već u 9. minuti. Mogao je Perišić presuditi nekoliko minuta kasnije, ali Wayne Hennessey spasio je 'zmajeve'. I onda je nakon terenske dominacije uslijedio šok. Dominik Livaković je zbog Balea morao po loptu u mrežu.

- Wales je zaslužio bod protiv tvrdoglave Hrvatske na stadionu Cardiff Cityja zahvaljujući talismanu Garethu Baleu. Remi je na kraju večeri realan, a šanse Walesa za plasman na Euro 2020. porasle su ovim bodom - stoji u članku sportskog portala Y Clwb Pel-Droed.

KALKULACIJE Bod na Rujevici i prvi smo! Ako izgubimo, ovisimo o Velšanima

ANKETA: S KIM NA SLOVAKE? Za Slovačku otpali i Lovren i Vida, vrijeme za Ćaletu-Cara?

Velšani su nakon gola Garetha Balea dobili krila u drugom poluvremenu, a ulaskom mladog Harryja Wilsona (22) iz Bournemoutha domaći su izgledali još bolje. Zbog prekršaja na igraču Liverpoola koji je u posuđen u redove 'crveno crnih' igru je morao napustiti i kapetan Hrvatske Luka Modrić. No, 'heroj' je za njih Ben Davies koji je uspio asistirati Baleu za veliki bod.

PEH ZA PEHOM Požrtvovni Modrić spasio gol i ozlijedio se, ali vijesti su dobre

- Iako se još uvijek vraća poslije ljetne operacije, igrač Tottenhama izabrao je odličan trenutak da zablista u sezoni nakon briljantne asistencije za Baleov gol za poravnanje u sudačkoj nadoknadi prvog dijela. Lijevi bek sjurio se u napad i uzeo loptu Mateu Kovačiću koji nikad nije dočekao prekršaj - napisali su na BBC-u.

Bilo kako bilo, Velšani su uzeli veliki bod, a mogli su i do pobjede. Doduše, mogla i je Hrvatska da je Perišić matirao Hennesseyja nakon odličnog ubačaja Petkovića, ali sve to spada u sekciju 'što bi bilo kad bi bilo'. I Velšani su svjesni što njihovoj reprezentaciji treba za plasman na Euro, dok je našima potreban bod protiv Slovaka na Rujevici 16. studenog.

KOMENTAR Dečki, ovo je bilo loše, ali veći je gušt kući proslaviti Euro!

Idi na 24sata

Komentari 31

  • viklersky 14.10.2019.

    Faul ušišku, sramota za jednog suca sa takvim iskustvom,.bez obzira na lošu igru gol je neregularan

  • 14.10.2019.

    Meni je teško bilo gledat našu igru kroz ove kvalifikacije uglavnom.Sinoć da mi nakon Perišićevog udarca na gol glavom,više nismo složili akciju nego samo vraćaj golmanu,onaj Barišić je uz dužno poštovanje prema onim škotskim drvosječama,gdje on briljira,običan alibi igrač ,po meni.Brekalo je jedini po meni bio dobar,i Livaković (kao i uvijek uglavnom)Meni nije jasno da taj Kovačić vrijedi tolike novce,a nije odigrao za reprezentaciju sve ove godine praktički ništa.I da ,zašto kad povedemo,mi stajemo,ne igramo više?

  • kažemja 14.10.2019.

    Mediji pišu kao da je Wales ispred Hrvatske na tablici. Moraju oni krv pišati da odu na Euro.

Komentiraj...
Vidi sve komentare