To je to što me zanima!

Velški reprezentativac: Raketa mi je eksplodirala iznad glave!

Jedna palestinska raketa koja je bila ispaljena na Tel Aviv eksplodirala je Robertu Earnshawu iznad glava nakon što je presreo izraelski sustav zaštite od napada
Vidi originalni članak

Nogometašu Robertu Earnshawu život je u sekundi proletio pred očima nakon što je u Tel Avivu umalo poginuo na treningu od eksplozije bombe! Velški reprezentativac koji inače igra za Cardiff City nalazi se na posudbi u Makabiju iz Tel Aviva, a tragedija se umalo dogodila dok je vježbao sa suigračima.

Jedna palestinska raketa koja je bila ispaljena na Tel Aviv iz pojasa Gaze eksplodirala je njemu i ostatku momčadi iznad glava nakon što je presreo izraelski sustav zaštite od raketnog napada.

– Pogledao sam ulijevo i vidio sve izraelske igrače koji su odslužili tri godine u vojsci kako točno znaju što se događa. Jedan od njih samo je odjednom počeo vikati da se moramo skloniti na sigurno, iza zida svlačionica, pa smo samo potrčali za njima. Zatim smo čuli strašnu eksploziju i morali smo se zaštititi od šrapnela koji su padali – prepričao je užasan trenutak Earnshaw koji inzistira na tvrdnji da je i dalje sretan igrajući u Izraelu i ne želi otići.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • ivica1976 21.11.2012.

    a sta mi tu mozemo to je odavno tako u izraelu,jedni napadaju drugi se brane

  • vedran6 21.11.2012.

    Što ide igrat tamo gdje je rat!? Bolje bi mu bilo da je došao u Hrvatsku igrat.

  • codebreaker 20.11.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare