To je to što me zanima!

Verbalni delikt: Arsene Wenger dobio tri utakmice suspenzije!

Arsenal je na Staru godinu odigrao samo 1-1 s West Bromwich Albionom, a Arsene Wenger izgubio je živce i prosvjedovao kod sudaca, i to u njihovoj svlačionici. Savez ga je žestoko kaznio
Vidi originalni članak

Trener Arsenala Arsene Wenger kažnjen je s tri utakmice zabrane vođenja momčadi zbog nedoličnog ponašanja na utakmici s West Bromwich Albionom (1-1) u nedjelju.

Wenger je žestoko prosvjedovao zbog dosuđenog penala za WBA u zadnjoj minuti susreta, a suce je verbalno napao i u njihovoj svlačionici nakon utakmice. Uz tri utakmice kazne, Francuz mora platiti i 55 tisuća dolara kazne.

Arsenal će bez trenera odigrati utakmicu FA Kupa protiv Nottingham Foresta, polufinale liga-kupa protiv Chelseaja te prvenstvenu utakmicu s Bournemouthom.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • MOONZz 05.01.2018.

    Wenger nije uopce los trener, najveci problem Arsenala je vlasnik kluba kojem je stalo samo do novca. A da ne govorim da Wenger za zeljeno pojacanje mora cekati 2 godine (primjer lacazette) dok drugi "strucnjaci" poput mourinha koji dobi igrace koje god po zeli, zali se da nije dobio dovoljno novaca na raspolaganje za transfer rok...

  • floki666 05.01.2018.

    Najjace pojacanje za Arsenal..

Komentiraj...
Vidi sve komentare