To je to što me zanima!

Verbalni okršaj Redknappa i Wengera nakon derbija

Arsenalov menadžer tvrdi da je Portsmouth mislio jedino i isključivo na obranu, no kolega sa suprotne strane mu nije ostao dužan
Vidi originalni članak

Derbi Boxing Daya, dana nakon Božića, završio je bez golova. Portsmouth i Arsenal su na Fratton Parku ostali praznih pušaka, što se baš i ne može reći za menadžere ovih klubova u komentarima utakmice. Prvi je "opalio" Arsene Wenger.
- Portsmouthovi su se igrači isključivo branili. Imali smo problema u kreiranju napadačke igre jer je Redknappova momčad bila koncentrirana samo na obranu. Razmislite i shvatit ćete kako su svi njihovi vezni igrači u ovoj utakmici imali samo jedan zadatak: braniti svoj gol! - rekao je Francuz, koji se nije složio s novinarskom ocjenom da je njegova momčad izgubila energiju koja ju je krasila na početku sezone.
- Mislim da ne mogu osuditi svoje igrače za lošu igru protiv Portsmoutha. Da biste vidjeli dobar, otvoreni nogomet, morate imati dva suparnika željna nadigravanja. Na žalost, u drugom poluvremenu ove utakmice svi su Portsmouthovi igrači stajali na svojoj polovici terena - kaže menadžer Arsenala, koji je remijem s Portsmouthom prvo mjesto na ljestvici prepustio Manchester Unitedu. Na Wengerove izjave brzo je reagirao Portsmouthov menadžer Harry Redknapp, poznat po tome da najčešće nema dlake na jeziku.
- Zar smo se trebali otvoriti da nas Wengerova momčad 'nakanta'? Zar je to igra kojom bi Wenger igrao na mome mjestu? Pitam Wengera kako je on igrao? Koliko sam primijetio, i on je u špici imao samo Adebayora, dakle jednog igrača, baš kao i mi - kontrirao je kolegi Redknapp.
- Što bismo trebali raditi u trenucima dok nemamo loptu u posjedu? Nemoguće je napadati bez lopte - svoj stil igre brani trener Nike Kranjčara.
Portsmouth i dalje ima problema s realizacijom, već sedam i pol sati Niko i suigrači nisu zabili na svom terenu. Jedan od razloga je sigurno i Redknappova taktika. No Pompey drži vrlo dobro sedmo mjesto i nitko mu ne može previše zamjeriti...

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare