To je to što me zanima!

Verratti i menadžer dogovorili sve s Barcom, PSG ne popušta

NOVI UGOVOR Verrattijev menadžer Donato Di Campli sastao se s čelnicima španjolskog velikana i dogovorio sve detalje oko ugovora, ali PSG ga ne želi prodati i nudi mu veću plaću
Vidi originalni članak

Talijanski nogometni reprezentativac Marco Verratti (24) dogovorio je sve detalje ugovora s Barcelonom, no francuski mediji pišu kako ga PSG ga ne želi prodati te ga pokušava zadržati na sve načine.

Verrattijev menadžer Donato Di Campli sastao se s čelnicima španjolskog velikana i dogovorio sve detalje oko ugovora. Međutim, PSG ne želi pustiti svog ponajboljeg igrača, a kako bi smirili njegovo nezadovoljstvo ponudili su mu novi ugovor s godišnjom plaćom od 10 milijuna eura.

Di Campli je otkrio kako Verrattija želi još nekoliko europskih 'teškaša' među kojima je i njemački prvak Bayern, no talijanski veznjak želi jedino u Barcelonu. Nagađa se kako je Barcelona spremna platiti čak 100 milijuna eura za Talijana koji je u PSG stigao 2012. iz Pescare.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • 22.06.2017.

    Sve ovisi o tomu želi li Marco baš u Barcu ili neki drugi klub, jer Barca mora pokriti puno pozicija ovo ljeto, možda bi bila dobra neka razmjena, Arda u jednom, Verratti i nešto novca u drugom smjeru.

  • Firefox_1 22.06.2017.

    Uspijeli Barca u tome, evo je opet na vrhu Europe. Jer Belerin, Verratti i Dembele, su odlični igrači i vjerovatno ponajbolji na svijetu, te po karakteristikama taman ono što Barci danas treba.

  • Matija1611 22.06.2017.

    Ljudi moji pa ako igrac oce otići on ima pravo otići .... nije rob

Komentiraj...
Vidi sve komentare