To je to što me zanima!

Vertonghen se sjeća Lyona: Vida je promašio jer mi duguje

Imali smo sreće, ali Vida mi je ostao dužan zbog nekih stvari iz prošlosti, rekao je Vertonghen za belgijske medije pa potvrdio kako misli na poraz Dinama od Lyona
Vidi originalni članak

Belgija i Hrvatska podijelile su bodove u utorak u kvalifikacijama za SP, a Domagoj Vida je u sudačkoj nadoknadi promašio 'zicer' za pobjedu. Belgijski branič Jan Vertonghen sjeća se Vide još iz prošlosezonske Lige prvaka.

- Srce mi je stalo kad sam ga vidio samog. Imali smo sreće, ali ostao mi je dužan zbog nekih stvari iz prošlosti - rekao je Vertonghen za belgijske medije pa potvrdio kako misli na težak 7-1 poraz Dinama od Lyona.

Vida je tada namignuo Gomisu kod jednog gola, a cijela Europa brujala je o namještanju. Ajax je zbog visoke pobjede Lyona i gol-razlike ispao iz LP-a, a Vertonghen to ne zaboravlja. 

Očito je kako misli da je Vidin promašaj ili bio 'karma' ili još uvijek sumnja na namještanje...

Idi na 24sata

Komentari 19

  • daljinac 13.09.2012.

    to je prava vijest, a ne neke gluposti !!

  • kmarus 13.09.2012.

    Koji glupi zaključak i tvrdnja . Niti je to čovjek rekao , a tko zna šta je mislio ....svašta..,..

  • Ivan cro_1 13.09.2012.

    nama je najbitnije da ne ispustimo bodove protiv Walesa i Makedonije,a ove jače utakmice sigurno nećemo gubiti. naša skupina je toliko izjednačena da će biti gusto do samog kraja zato protiv ove dvi reprezentacije moramo uzeti 12bodova.

Komentiraj...
Vidi sve komentare