To je to što me zanima!

Veseli američki političar pjeva hrvatske navijačke pjesme...

Ponosan sam predstavljati Hrvate u Los Angelesu i ponosan što Hrvatska prvi put igra u Americi. Vidimo se na stadionu. Ajmo, Vatreni, rekao je simpatični Joe Buscaino, gradski vijećnik Los Angelesa
Vidi originalni članak

Bježite ljudi, bježite iz grada, stiže ekipa hrvatska, pjeva uz malo modificirani tekst Joe Buscaino.

Joe je američki političar i vrlo popularan gradski vijećnik u Los Angelesu, ali i čovjek koji je očito svojevrsni domaćin Hrvatskoj i Meksiku pred prijateljsku utakmicu u vikendu ispred nas. I svojski se potrudio ne samo naučiti dvije, tri riječi hrvatskog, već je simpatični Joe pjevao, čak i pričao na hrvatskom, a sve kako bi se zahvalio svojim sugrađanima hrvatskog porijekla u Los Angelesu.

- Los Angeles i MLS u subotu će biti domaćini prijateljske utakmice Hrvatske i Meksika. Ponosan sam što imamo najveću koncentraciju stanovnika hrvatskog porijekla na zapadnoj obali SAD-a. Znam koliko je ova utakmica važna za obje strane i sretan sam što mogu sudjelovati u svemu. Moji meksički i hrvatski sugrađani poučili su me vašim navijačkim pjesmama i spreman sam navijati i za jedne i za druge idući vikend - napisao je Buscaino na svom Facebook profilu.

Ispod objave odmah su se javili i Hrvati iz Los Angelesa pohvalivši ga i zahvalivši mu na potpori.

- Ja sam vaš i volim Hrvate, bit ću uvijek vjeran - rekao je na solidnom hrvatskom vijećnik te nastavio dokazavši da za razliku od hrvatskih političara u slučaju s engleskim, on vrlo dobro barata stranim jezicima:

- Ponosan sam predstavljati Hrvate u Los Angelesu i ponosan što Hrvatska prvi put igra u Americi. Vidimo se na stadionu. Ajmo, Vatreni!

Idi na 24sata

Komentari 4

  • nikluk20 25.05.2017.

    niti jedan naš si nebi dao truda za ovakvo nešto....bravo za amera...

  • mare1989 25.05.2017.

    Baš je simpatičan😀

  • ahilis 25.05.2017.

    Svaka čast, a "samo" je gradski vijećnik. Sad bih trebao povući paralelu s našim političarima, ali to bi bilo presmiješno, tako da ću ostati suzdržan, iako je jasno kao dan što bih rekao...

Komentiraj...
Vidi sve komentare