To je to što me zanima!

Veselin Vujović oduševljen: Taj Mandalinić je igrač monstrum

Zagrebu je bio dovoljan i bod protiv Celja, ali “plinari” su pobijedili 24-23 i potvrdili plasman u osminu finala rukometne Lige prvaka. Briljirao je Stipe Mandalinić
Vidi originalni članak

Najave su govorile da utakmice s Celjem nikad nisu obične, a ova je bila doista neobična. Prvih 30 minuta golova kao u vaterpolu, s kasnijim junakom utakmice na klupi, pa zatim preokreti, galama na suce i šut za remi pet sekundi prije. I na kraju pobjeda PPD Zagreba za osminu finala Lige prvaka.

- S puno nervoze, preokreta, sudačkih pogrešaka... Mogli smo prelomiti utakmicu i prije tog zadnjeg napada. Ovako nas je Stevanović morao spašavati - rekao je Veselin Vujović nakon 24-23 protiv Celja.

Ivić je bio sjajan, skupio je devet obrana, ali u finišu je na golu bio Ivan Stevanović. Pet sekundi prije kraja Žvižej je skočio s krila, pucao za remi, ali Stivi nije dao...

Prvo poluvrijeme završilo je 9-8 za Celje, jako malo golova, obrane su dominirale, a onda se u nastavku s klupe podigao Stipe Mandalinić. I uzeo stvar u svoje ruke. Šut 10-10 za pola sata igre, strašna utakmica igrača koji je češće bio na operacijama nego na terenu.

- Drago mi je da je Stipe pokazao koja je klasa, privilegij je imati takvog igrača u momčadi. Uzmu li se u obzir sve ozljede koje su iza njega, on je igrač monstrum! - oduševljen je bio trener Vujović.

A Stipe se nije mogao sjetiti kad je zadnji put zabio toliko.

- Toliko me dugo nije bilo da sam već i zaboravio kad sam zadnji put zabio dvoznamenkasti broj golova - nasmijao se Mandalinić, koji je svaki gol proslavljao s gomilom emocija, stiskao je šaku, sam sebe bodrio...

- Godinu dana nisam bio na terenu i sjajan je osjećaj opet igrati ovakvu utakmicu u punoj Areni. Dok sam bio ozlijeđen, znao sam i pomisliti da nikad više neću igrati na vrhunskoj razini, psihički nije bilo lako, ali odlučio sam se boriti i ovo je najljepša nagrada - objasnio je Super Stipe.

Osmina finala je osigurana, pitanje je samo hoće li protivnik biti Vardar ili Szeged.

- Ja bih radije Szeged, ali tko god nam dođe, bit ćemo maksimalno nabrijani - obećao je Mandalinić.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • bag 28.02.2016.

    a

  • 28.02.2016.

    Jel zna netko zašto Mandalinić nije igrao za reprezentaciju na sad ovom prvenstvu?

  • vidum 28.02.2016.

    Šteta što je broj golova iz 10 pokušaja ograničen na 10.

Komentiraj...
Vidi sve komentare