To je to što me zanima!

'Hrvatska posada četverca prava je veslačka formula 1!'

Hrvatska veslačka posada najbolja je na svijetu. Naš četverac u posljednjih 18 mjeseci izgubio samo jednu utrku, vraća se u Zagreb u utorak oko 13 sati
Vidi originalni članak

Ovo je sjajno za naše veslanje. Kruna sezone. Momci su izvanredno najavili Olimpijske igre u Londonu 2012. godine, rekao je Nikola Bralić, trener hrvatskog četverca na pariće koji je osvojio zlatnu medalju na Svjetskom prvenstvu u Novom Zelandu.

David Šain, Damir Martin te Valent i Martin Sinković oduševili su mnoge Hrvate uz jezero Karapiro. U fantastičnom finišu “slomili” su Talijane, koji su vodili tijekom gotovo cijele utrke.

- Četverac na pariće elitna je veslačka disciplina u posljednjih sedam godina - rekao je Branko Markota, glasnogovornik Hrvatskog veslačkog saveza, te dodao zanimljivu usporedbu:

- U osmercu se vesla s osam vesala, kao i u četvercu na pariće. To čini četverac lakšim, a jednako brzim. Iz tog se može izvesti zaključak da je četverac formula 1 među veslačkim disciplinama.

Naš četverac, koji je u posljednjih 18 mjeseci izgubio samo jednu utrku, vraća se u Zagreb u utorak. Oko 13 sati bit će u hrvatskoj metropoli.

Osvojili su Svjetski kup

Ove sezone uvjerljivo su osvojili prvo mjesto u Svjetskom kupu, a zlatni su bili i na Svjetskom prvenstvu do 23 godine.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • joža_1 05.11.2010.

    svaka čast dečki,, vidite i po komentarima da svi samo prate nogomet,,Dinamo je jučer ostvario zaista veliki rezulata,, a Vaš je barem 5 puta veći,, mi smo uz Vas

  • Noon 05.11.2010.

    Fakat jadno da nitko ne komentira ovaj uspjeh!!?Dečki svaka čast,sad vidimo da ostali nisu s vama vesla sisali!!Bravo!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare