To je to što me zanima!

Veteranski "el clasico": Real nakon penala bolji od Barce

Za Real Madrid su igrali Salgado, Hierro, Mijatović, Hagi i brojne druge bivše zvijezde, a Barcelonu su predstavljali Baia, Reiziger, Ronald de Boer, Mendieta...
Vidi originalni članak

Boljim izvođenjem penala nogometne legende Real Madrida u srijedu su u Dohi pobijedile kolege iz Barcelone. Osnovni je dio utakmice, kako i dolikuje revijalnim predstavama, završio rezultatom 5-5…

Katalonce je u vodstvo doveo Boudewijn Zenden, a izjednačio je Gheorghe Hagi, sjajni Rumunj koji je u karijeri igrao za oba španjolska velikana, ali je u srijedu nosio Realov dres. Prednost Barҫi je vratio Fernando Couto, da bi novo izjednačenje Madriđanima donio Emilio Amavisca.

U nastavku je Real pobjegao na 5-2 zahvaljujući dvama pogocima Alfonsa Pereza i jednom njegova brata Ivana. Međutim, Barcelona se nije predavala i do kraja je izjednačila golovima Zendena, Michaela Reizigera i Couta. Na koncu je Real bio bolji s bijele točke, a treba naglasiti da je Emilio Alvarez obranio udarce Couta i Ronalda de Boera.

Za Real su igrali: Emilio Alvarez, Michel Salgado, Fernando Sanz, Francisco Pavon, Fernando Hierro, Manuel Sanchis, Predrag Mijatović, Alfonso Perez, Gheorghe Hagi, Emilio Amavisca, Christian Karembeu i Ivan Perez.

Barcelonu su, pak, predstavljali: Vitor Baia, Michael Reiziger, Miguel Angel Nadal, Luis Milla, Fernando Couto, Ronald de Boer, Gaizka Mendieta, Boudewijn Zenden, Thomas Christiansen, Jari Litmanen, Jon Andoni Goikoetxea, Francisco Javier Sanchez Jara i Felipe Ortiz.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • Cezar9 16.11.2012.

    Bilo bi lijepo kada bi mogli pogledati tu utakmicu!!...Dopustite nam da uživamo u legendama.

  • user_129676 15.11.2012.

    Eto je garant bilo jako lijepo za vidjeti...

  • Ivan cro_1 15.11.2012.

    jel se ovo moglo igdje pogledati? baš bi volio da vidim stare mahere.

Komentiraj...
Vidi sve komentare