To je to što me zanima!

Vettel djeluje moćno: Valjda neće uništiti konkurenciju...

Nadam se da neće uništiti konkurenciju. Pomalo sam zabrinut jer Red Bull izgleda jako dobro, rekao je Alain Prost o aktualnom svjetskom prvaku Sebastianu Vettelu
Vidi originalni članak

Vozači Formule 1 već na samom početku sezone susreli su se s velikim problemima. Kvalifikacije za Veliku nagradu Australije odgođene su za nedjelju zbog jake kiše koja je pogodila Melbourne.

Tako su se kvalifikacije održale samo šest sati prije utrke, a na njim je dominirao aktualni svjetski prvak Sebastian Vettel koji je izborio pole position. U prvom startnom redu uz njega je bio njegov momčadski kolega Mark Webber. U drugom startom redu su Lewis Hamilton i Felipe Massa, a u trećem Fernando Alonso i Nico Rosberg.

Mnogi strahuju da bi ova sezona upravo zbog dominantnog Vettela mogla biti jako dosadna ukoliko on bude dominantan. Jedan od njih je i legendarni Alain Prost.

- Nadam se da neće uništiti konkurenciju. Pomalo sam zabrinut jer Red Bull izgleda jako dobro - rekao je Prost.

Hoće li Red Bull i Vettel do prve pobjede u sezoni ili će na Albert Parku pobijediti netko drugi saznat ćemo u nedjelju ujutro. Utrka je u 7 sati ujutro u nedjelju po hrvatskom vremenu.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Thunderdome 17.03.2013.

    ma..covjek je dobar vozac i ima dobru formulu,kao i alonso,kao i button..i raikkonen,glupo je uopce govorit o tome da je prvak samo zbog formule..zasto mu onda webber nije uzeo neki od naslova unazad..

  • ice_man 17.03.2013.

    ajmo Vettel u lov na schumachera!! ndm se ove god cetversotruki svijetski prvak :D

  • Volim Barcelonu 17.03.2013.

    ALONSOO..

Komentiraj...
Vidi sve komentare