To je to što me zanima!

Vettel je potpisao s Ferrarijem: Schumi mi je bio najveći idol...

Sebastian Vettel (27) potpisao je na tri godine s Ferrarijem. Fernando Alonso (33) i Ferrari raskinuli su ugovor. Španjolac će vjerojatno voziti za McLaren Hondu...
Vidi originalni članak

Sebastian Vettel potpisao je trogodišnji ugovor s Ferrarijem, a Fernando Alonso objavio je kako na kraju sezone odlazi iz momčadi. Španjolcu će nakon Ferrarija destinacija vjerojatno biti McLaren.

- Kad sam bio klinac, Michael Schumacher bio mi je idol. Čast je što ću imati šansu voziti u Ferrariju - rekao je Vettel, četverostruki svjetski prvak u Formuli 1. 

Alonso je imao još dvije godine s Ferrarijem, ali sporazumno su raskinuli ugovor.

- Nije bilo lako odlučiti. Dobro sam razmislio. Ovako je najbolje. Bez puno razmišljanja, ovih pet godina u Ferrariju najbolji su trenuci u mojoj karijeri. Osjećam se kao da ostavljam obitelj i prijatelje - rekao je španjolski vozač.

McLaren će objaviti s koja dva vozača ide u novu sezonu 1. prosinca. 

Jenson Button ili Kevin Magnussen će otpasti. 

Idi na 24sata

Komentari 43

  • ajkula drakula 21.11.2014.

    ..tko god vozio...Forza Ferrari!!!

  • morenocro 20.11.2014.

    Odlično,mali je gladan pobjeda više nego Alonso,to je očito,a Ferrari najavljuje potpuno drugu ekipu i bolid,nadam se slijedećoj boljoj sezoni za Ferrari..

  • Matek podravec u Irskoj 20.11.2014.

    Šteta. Izgledalo je kao da je bio "samo" godinu-dvije u Ferrariju. Fan sam od Alonsa od malih nogu, žao mi je kaj nije uspio, ali nadam se da će u McLarenu bit onaj stari. Da ne zahebu opet bolide i da gledamo borbe utrke Alonso-Vettel-Hamilton ili još netko četvrti..

Komentiraj...
Vidi sve komentare