To je to što me zanima!

Vettel nakon kazne za sudar: Lewis, oprosti mi. Nisam htio

U žaru borbe sam reagirao previše burno i želim mu se ispričati za ovaj potez. Naravno, i svim ljudima koji su to vidjeli. I sam sam shvatio da nisam poslao baš najbolji primjer drugima, napisao je Vettel
Vidi originalni članak

Sebastian Vettel oslobođen je odgovornosti zbog sudara i naguravanja s Lewisom Hamiltonom na Velikoj nagradi Azerbajdžana. Nakon svega, odnosno poslije odluke Jeana Todta i asocijacije FIA da je cijeloj priči i natezanju došao kraj, Ferrarijev pilot konačno se oglasio.

>> Vettel udario Hamiltona, ovaj zagrmio: Riješimo to kao ljudi!

- Bio sam iznenađen Lewisovim potezom nakon restarta. Poslije sam ga udario u zadnji dio bolida. Mislim da Lewis nije imao nikakve loše namjere - rekao je Vettel pa dodao:

- U žaru borbe sam reagirao previše burno i želim mu se ispričati za ovaj potez. Naravno, i svim ljudima koji su to vidjeli. I sam sam shvatio da nisam poslao baš najbolji primjer drugima. Nisam imao namjeru dovesti Lewisa u opasnost. Također, želim se ispričati FIA-i, ali i reći da poštujem njihovu oluku o kazni koja mi je izrečena na utrci u Bakuu - napisao je Vettel u priopćenju.

Za kraj je rekao.

- Volim ovaj sport i ustrajan sam prikazivati ga kao primjer budućim generacijama.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Budni 08.07.2017.

    Trebalo te je diskvalificirati prošlu utrku i ovu početi sa 20 mjesta! Ili uzeti vozačku!

  • kajtebriga 04.07.2017.

    oprosti mi brate... oprosti bratelo...

  • Matija1611 04.07.2017.

    SRAMOTA‼️‼️‼️ namjerno se zabije u vozača (ono kasnije u prvi kotač ) i nema kazne ko da su u lunaparku a ne u formulama... a s druge strane sta bi jean todt drugo odlučio nego da poštedi svoj Ferrari

Komentiraj...
Vidi sve komentare