To je to što me zanima!

Vettel starta prvi u Bahrainu, Hamilton na gridu tek deveti

Britanac Lewis Hamilton osvojio je četvrto mjesto, ali će zbog kazne startati s devete pozicije. Aktualni svjetski prvak je kažnjen zbog promjene mijenjača
Vidi originalni članak

Nijemac Sebastian Vettel u Ferrariju izborio je najbolju startnu poziciju uoči nedjeljne VN Bahraina, druge utrke svjetskog prvenstva Formule 1.

Vettel je pobijedio na prvoj utrci sezone u Melbourneu, a sada će 51. put u karijeri startati s najbolje pozicije.

Drugi je bio njegov momčadski kolega Kimi Raikkonen, treći je bio pilot Mercedesa Finac Valtteri Bottas, a njegov momčadski kolega Britanac Lewis Hamilton osvojio je četvrto mjesto, ali će zbog kazne startati s devete pozicije. Aktualni svjetski prvak je kažnjen zbog promjene mijenjača. Australac Daniel Ricciardo (Red Bull) stigao je do pete pozicije, a odlični Francuz Pierre Gasly (Toro Rosso) bio je šesti.

U prvih deset završili su i danac Kevin Magnussen (Haas), Nijemac Nico Hulkenberg (Renault), Francuz Esteban Ocon (Force India) te Španjolac Carlos Sainz Jr (Renault).

Idi na 24sata

Komentari 6

  • alcapone123 08.04.2018.

    Bravo za Ferrari...žao mi je Kimija samo da nije uzeo pol!

  • 08.04.2018.

    Rekli bi oni sto ne gledaju F1 je dosadna Hamil stalno prvi...ove sezone imamo 3 vrlo izjednacene momcadi i bit ce uzitak pratit...jedino sto nije dobro je to da momcadi kroz citavo prvenstvo imaju pravo na 3 motora a ako ga budu mjenjali onda slijedi kazna...tako da ce se pred kraj utrke pustati malo gas!

Komentiraj...
Vidi sve komentare