To je to što me zanima!

Vettelu tri milijuna € bonusa, čistačice dobile 12.000 eura

Nakon osvojenog naslova u Formuli 1, Sebastian Vettel dobit će tri milijuna eura bonusa. Zaposlenike u Red Bullovoj kompaniji također čekaju izdašne božićnice
Vidi originalni članak

Sebastian Vettel, novi svjetski prvak u Formuli 1 osigurao je sebi, ali i Red Bullovim zaposlenicima ljepe božićnice. Vettel (23) u infarktnoj je završnici sezone slavio na utrci u Abu Dhabiju i postao najmlađi svjetski prvak. To mu je osiguralo tri milijuna eura bonusa. No osim njega, odlično su prošli i zaposlenici tvrtke u engleskom Milton Keynesu. Svaki inženjer dobit će 50.000 uura, a čistači i čistačice po 12.000 eura.

Naslov momčadskog prvaka Red Bullu je iz fonda donijelo 73 milijuna eura. Vettel si je naslovom priskrbio dodatno bogatstvo potpisavši ugovore s tvrtkom Procter & Gamble, vlasnikom licence za šampon Head & Shoulders. Vettelova kosa postat će njegov zaštitni znak.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • NO_1 20.11.2010.

    ne Vettel nije imao sreće... bolid ga je izdao puno puta u ključnim trenucima, al ispo je heroj kraj onog napuhanog Lojzeka autističnog :) Baš mi je drago i za naslov i za nagradni bonus :)

  • elvisba 20.11.2010.

    ma Alonso je najbolji vozac danasnjice, moze svak pricati sta hoce ali to je tako. Oa on da ima bolid kao sto je red bull pola utrka bi on pobijedio ako ne i vise

  • eric007 19.11.2010.

    imo je puuno sreće

Komentiraj...
Vidi sve komentare